Simone Rocha za H&M: Je lahko še bolj romantično?

Izjemna modna oblikovalka Simone Rocha je za H&M stopila iz svojih okvirjev.

9.3.2021 ob 5:50 | Foto: H&M | Avtor: Da. M.

Simone Rocha za H&M: Je lahko še bolj romantično?

Novo sodelovanje švedskega giganta H&M in irske modne oblikovalke Simone Rocha prinaša najbolj romantično kolekcijo, kar smo jim bili priča v dosedanjih sodelovanjih. Čipke, biseri, polni rokavi, bogate tkanine … Skratka, več je več in pomlad v oblačilih Simone Rocha zagotovo ne bo skromna.

Ob predstavitvi kolekcije je modna oblikovalka dejala, da upa, da bodo oblačila ženske dolgo nosile. V kolekcijo je vključila njeno dosedanje delo, brskala po arhivu in dodala nepričakovane elemente, za katere se ji zdijo še kako aktualni. »Če sem odkrita, je bilo pregledovanje arhivov zame zelo čustveno. Odlična priložnost za refleksijo tistih sezon, na katere sem še posebno ponosna in podoživeti kolekcije, za katere se zdi, da so prelomne v moji karieri ter drobne zaklade idej, ki jih morda nismo predstavili, kot smo si sprva zamislili. Ti arhivi so izredno pomembni za moj način dela. Nismo znamka, ki opusti ideje vsako sezono – pogosto gledamo nazaj in nadgrajujemo silhuete,« je dejala Rocha.

Sicer pa smo ob prebiranju o talentirani oblikovalki izvedeli, da so družina in prijatelji zanjo izredno pomembni. Zato so v kampanjo, s katero H&M predstavlja sodelovanje vključeni njeni prijatelji in posamezniki, ki jo navdihujejo; Robbie Spencer, Tess McMillan, sestri Adwoa in Kesewa Aboah ter vzhajajoča zvezda Daisy Edgar-Jones.

Simone Rocha x H&M kolekcija, ki bo le na spletu dosegljiva od 11. marca naprej, vključuje ženska ter tudi moška in otroška oblačila, kar pa je za oblikovalo premierno delo.

Preberite še: Čudovita Mango kolekcija z mehiško umetnico, ki slavi ženske

Morda vas zanima tudi: 5 načinov, kako s svilenim šalom ali rutko to pomlad popestriti svoj videz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)