Revija Victoria's Secret postaja nočna mora za organizatorje

Kitajska dela marsikomu sive lase.

17.11.2017 ob 12:10

victoria_micna_GettyImages-626911114.jpg

Kot velike modne hiše, se je tudi znamka spodnjega perila Victoria's Secret letos odločila, da revijo organizira na azijskem trgu. Šov, ki je vedno eden bolj pričakovanih, bo potekal v kitajskem Šanghaju.

Revija je vedno bližje, spektakel je napovedan za torek, 28. novembra, a težave se kopičijo iz ure v uro, piše portal Buro 24/7. Pri problem so vizumi, saj je veliko blogerjev in influencerjev moralo odpovedati svoj obisk na reviji, ker jim kitajska vlada ni odobrila vize. Podobno pa se dogaja tudi manekenkam. Organizatorji so tako ostali celo brez največje zvezdnice, Gigi Hadid. Kitajska ji ni odobrila potovanja, po tem, ko se je Gigi na Instagramu norčevala s kolačkom v obliki Bude.

Da bo morala eno bolj odmevnih revij izpustiti, je Gigi že potrdila na Twitterju, težave z vizo je imela tudi Adriana Lima.

victoria_micna_GettyImages-629546412.jpg

Organizatorji so ostali tudi brez pevke Katy Perry, ki naj bi bila glavna glasbena zvezda na reviji. Perryjeva ima na Kitajsko prepovedan vstop, zaradi koncerta, na katerem je nosila obleko s potiskom sončnic. Te so namreč zaščitni znak upornikov, ki so se upirali vladi ravno v času, ko je Katy nastopala na Kitajskem. Sedaj bo namesto pevke nastopil Harry Styles.

PR služba pa ima tudi težave s sporočili za javnost, saj ne smejo pošiljati ničesar, kar prej ne bi preverila tamkajšna oblast. Prav tako niso dobili dovoljenja za snemanje okolice dvorane, kjer bo potekala revija. Kot opiše omenjen portal, naj bi v ekipi Victoria's Secret vladal kaos, saj vsaka napaka zahteva tudi ogromne denarne stroške.

Avtorica: Da. M. 
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)