Odkrijte najlepše praznično darilo

Z nakitom ne bomo v nobenem primeru razočarali.

19.12.2016 ob 8:55

ZC_Naslovna_micna.jpg

Praznični čas spremlja iskanje daril, s katerimi bi razveselili svoje najdražje. Le kaj nosi bolj dragoceno sporočilo kot nakit Zlatarne Celje?

Prva izmed kreacij je kolekcija Bela magnolija, oblikovana po kraljicah spomladanskih rož. Kosi nakita se lesketajo v rdečem ali belem zlatu, dodaten okras pa so svetlikajoči cirkoni.

11014997_Bela_Magnolija.jpg

Za briljantno darilo izberite zlato kolekcijo O13, ki vključuje prstan, ogrlico in set uhanov, njeno ime pa izhaja iz njenega osnovnega gradnika, kroga ali črke O, ki jo krasi 13 briljantov.

11014993E58BR.JPG

Preplet dveh linij še danes velja za simbol večnosti. V kolekciji Infinity je upodobljen v rdečem zlatu in okrasu v obliki rjavih cirkonov. Na voljo so prstan in ogrlica ter enostavnejša ogrlica in zapestnice z znakom večne naveze.

11083254.jpg

Za zlato darilo, mehko kot satenasti cvetovi, bo kot nalašč kolekcija Oriflower. V prepletu rdečega zlata in mlečno rožnatega opala ali belega zlata s temnim oniksom svoj globlji pomen razodeva z igro matiranih in sijočih površin.

11014986DOP.PNG

Veličasten in zmagoslavja poln nakit s podpisom Tine Maze je zmagovita izbira. Kolekcija Lencia Dragon s simbolom kitajskega zmaja nosi mogočno sporočilo, njen asimetrični dizajn pa drzen značaj, potreben za doseganje vrhunskih rezultatov.

52010460_Dragon.jpg

Podarite srečo, moč, zaščito in bogastvo briljantov, ki so varno zavetje poiskali v zlati kolekciji Amulet. Različni simboli bodo drobna pozornost, ki bodo kot ogrlica vedno blizu srca ljubljene osebe.

11033502_Amulet-1.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)