Predstavitvena informacija

Nova vizija ženstvenosti

Giorgio Armani je leta 2020 predstavil novo svetlečo in cvetlično dišavo MY WAY, ki pričara novo vizijo ženstvenosti in je zasnovana z mislijo na ohranjanje narave.

8.8.2022 ob 4:11 | Foto: Giorgio Armani | Avtor: P. I.

Nova vizija ženstvenosti

Dišava MY WAY bolj kot ime odraža, kako življenjska potovanja ustvarjajo človekov značaj, ne glede na to, ali so tista prava potovanja ali zgolj čustvena. Je obljuba kovanja edinstvene življenjske zgodbe, ki jo oblikujejo ljudje in trenutki, ki jih srečamo na poti. Njena filozofija sporoča odločenost slediti lastni poti in kako se ta pot odkrije skozi povezave z drugimi.

Nova interpretacija

Letos se je dišavi MY WAY pridružila nova, MY WAY FLORAL, ki je prežeta z etosom MY WAY »sem to, kar živim«, in navdihuje, kako srečanja oblikujejo posameznikovo osebnost. »Vzbuja vso vzhičenost in občutek možnosti, ki ju prinaša srečanje. MY WAY FLORAL s svojo svežo, cvetočo in sijočo interpretacijo belega cvetličnega šopka MY WAY pričara nepozabno srečanje in vabi tiste, ki nosijo dišavo, da odprejo svoja obzorja,« pravijo pri znamki Giorgio Armani.

Novo dišavo sta zasnovala mojstra parfumerja, Carlos Benaïm, ki je ustvaril originalno dišavo MY WAY, in Dominique Ropion (IFF). Mojstra sta za MY WAY FLORAL izbrala najboljše, najlepše sestavine, da povedo zgodbo te nove dišave in čute popeljejo na vohalno popotovanje.

 

 

Preplet belih cvetov, nerolija in vanilje

»Navdušujoče zgornje note MY WAY FLORAL se odprejo z esenco zelene mandarine, trajnostno pridobljene v Italiji, in oljem petitgrain iz Tunizije, ki je sveže, zeleno in naravno, kar MY WAY FLORAL daje očarljivo svetlost. Te note poudari pomarančni cvet, katerega vonj je ustvarjen s posodobljeno različico postopka ekstrakcije prednikov enfleurage, ki prepoji egiptovske pomarančne cvetove z esenco grenke pomaranče, da prikliče bogastvo, kompleksnost in energijo. Te note skupaj ustvarjajo svetel sijaj, ki vabi tiste, ki nosijo dišavo, da odprejo svoja obzorja novim srečanjem in izkušnjam,« začnejo zgodbo nove dišave predstavniki znamke Giorgio Armani.

Jedro dišave MY WAY FLORAL poudari značilno svetilnost MY WAY z duetom nežnih belih cvetov. Absolutno jedro tuberoze, pridobljeno v Indiji, je oblikovano tako, da ustvari sodobno, naravno in sončno noto. Ta se združuje z oljem nerolija iz Tunizije, ki pričara učinek, ki je hkrati nežen, bogat in prijeten.

Osnova dišave vzbuja novo, cvetlično čutnost z inovativnim koekstraktom nerolija in burbonske vanilje. Ta rafinirani postopek destilira olje nerolija iz Tunizije z izvlečkom burbonske vanilje, s čimer ustvari novo, edinstveno sestavino. Njegov vonjalni učinek združuje svežino nerolija z bogatimi, toplimi notami vanilje ter ustvari zasvajajočo in obdajajočo noto, podobno penastemu bombonu. Ta koekstrakt dopolnjuje akord belega mošusa in razkriva mehak, nežen in pudrast učinek druge kože. Te note se zlijejo s kremasto infuzijo premium burbonske vanilje z Madagaskarja, ki je izdelana za Giorgia Armanija in trajnostno pridobljena kot del programa z nevladno organizacijo Fanamby, ki ga podpira hiša, za zaščito okolja in podporo lokalni skupnosti. Topla osnova MY WAY FLORAL deluje kot talisman, pomirjujoč pridih na vsakem potovanju in opomin na vznemirljive občutke novega srečanja.

Steklenička, ki jo lahko neskončnokrat napolnimo

Nova steklenička iz motnega stekla MY WAY FLORAL ustvarja prosojen učinek, ki prikliče svežino jutranje rose na rožah. Zamrznjena steklenička namiguje na nežno rožnato barvo soka, ki nakazuje na svetlo, svežo interpretacijo MY WAY FLORAL, sijočega cvetličnega podpisa MY WAY.

Stekleničko zaokroži temno moder pokrovček, ki spominja na dragulj in je značilen za vse stekleničke dišav MY WAY. »Ta kapica, oblikovana kot kamen organskega videza, je simbol sveta. Predstavlja močan talisman, ki zajema bogastvo transformativnih izkušenj, ki navdihujejo filozofijo dišave MY WAY. Eleganten zlat prstan obkroža modro kapico v obliki kamna, ki predstavlja pot, medtem ko modri ovratnik iz blaga okoli vratu steklenice namiguje na modno dediščino Giorgia Armanija,« pravijo predstavniki podjetja.

Stekleničke dišav MY WAY so zasnovane tako, da jih je mogoče ponovno napolniti. To se ujema s filozofijo MY WAY o novem, trajnostnem načinu uporabe fine dišave, ki zmanjšuje vpliv na planet. Steklenička MY WAY FLORAL ponuja enak inovativen sistem polnjenja kot steklenička MY WAY, prva v industriji finih parfumerijskih izdelkov. Vse velikosti stekleničke je mogoče brez težav napolniti brez uporabe lijaka.

Ta preprosti postopek ponovnega polnjenja lahko opravite doma, tako da polnilno stekleničko preprosto obrnete okoli in dišavo prelijete v izvirno stekleničko, ne da bi pri tem izgubili eno samo kapljico. Ta preprosta metoda poskrbi za ponotranjenje bolj odgovornega odnosa do porabe, saj uporaba manj materialov postane priročna izbira.

Naravi prijazne dišave

Vse dišave MY WAY so ogljično nevtralne. Ta vodilna vrednost odraža zavezanost Giorgia Armanija k zmanjšanju vpliva znamke na okolje, s posebnim poudarkom na emisijah ogljikovega dioksida, ki so glavno gibalo podnebnih sprememb. Da bi to naredili, si blagovna znamka prizadeva za preprečevanje, zmanjšanje in kompenziranje emisij ogljikovega dioksida, kjer koli je to mogoče. Giorgio Armani si prizadeva za podporo ohranjanja ključnih gozdov ter kompenzacijo preostalih emisij s programom pogozdovanja in projekti ohranjanja. Končno so vse dišave v kolekciji MY WAY dosegle ogljično nevtralnost.

Naročnik oglasne vsebine je L’Oréal


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)