Noge, odete v zapeljivost

Pike, mreža, motivi čipke in delikatni elementi iz kristalov so paša za oči. Modne poznavalke to sezono prisegajo na trendovske pletene gamaše.

26.1.2016 ob 2:20

shutterstock_296954537.jpg

Modne nogavice so to sezono še posebno opazne, saj presenečajo z nepričakovanimi učinki. Pike, fina mreža, motivi čipke in delikatni elementi iz kristalov swarowski poskrbijo, da se ženske noge predstavijo v najboljši luči. Grafični dizajni pišejo zapeljivo zgodbo med prosojnimi in neprosojnimi, mat in svetlikajočimi se področji in poskrbijo za dobršno mero napetosti. Ženski pa se sama odloči, kako modna, opazna in drzna si želi biti.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Drzne opcije

Čeprav lahko izbirate med različnimi barvami nogavic, med katerimi to sezono prevladujejo bordojsko rdeča, smaragdno zelena in safirno modra, ne velja pozabiti niti na različne odtenke bele vse do sive, pa klasika vendarle ostaja žlahtna črna. Posebej obogatena s svetlikajočimi se detajli bo prava paša za oči ob posebnih priložnostih, učinkovita pa v kontrastni kombinaciji s kožno barvo, ki daje videz gole kože. Tako si lahko privoščite navidezne podvezice, ki so pod krilom še posebno zapeljive.

Gamaše tudi k salonarjem

Modne poznavalke to sezono prisegajo na trendovske pletene gamaše. Te se nosijo tudi k salonarjem z visoko peto, po želji in glede na kombinacijo jih lahko naberete pri gležnju ali jih razpotegnete vse do kolena.

Pametne nogavice

Nogavice dandanes niso več le paša za oči, temveč zmorejo mnogo več. Da morajo biti udobne, se razume že samo po sebi, časi, ko smo se zadovoljile s takšnimi, ki so neprijetno stiskale, rezale v kožo in lezle neznano kam, so dokončno za nami. Sodobne nogavice so na otip neverjetno mehke, izdelane iz prvovrstnih materialov, ki obljubljajo neverjetno udobje, hkrati pa naj se ne bi že pri prvem pomerjanju strgale. Nekateri proizvajalci raje kot na šivanje stavijo na posebno tehniko, pri kateri so hlačni šivi gladko in tanko zlepljeni, tako da nogavice delujejo nevidno tudi pod najtanjšimi in najbolj oprijetimi oblačili. Dodatna pridobitev je posebno širok in mehak pas, ki poskrbi za udobje. Zelo priljubljene so tudi hlačne nogavice, ki oblikujejo postavo predvsem v predelu trebuha, bokov in stegen, kupite lahko celo takšne, ki dvignejo zadnjico. In če menite, da je tovrstne "pametne" nogavice potem treba skrivati, se zelo motite. Kajti oblikovalci so poskrbeli tudi za vizualno plat, ki je lahko še kako seksi.

Avtorica: Petra Kancler

Foto: Wolford, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)