Najpogostejša napaka pri urejanju omare

Večina ženskih omar lastnici daje občutek, da v njej ni nič pametnega za obleči.

20.2.2016 ob 11:00

shutterstock_132961508.jpg

Ko pride do preurejanja omare, bi si skoraj vsaka želela kakšno strokovno pomoč. Kaj obdržati, kaj zavreči, kaj podariti in kaj popraviti?


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

To so vprašanja, na katera je težko najti odgovor, a stilistka Lili Pettit, ki čez lužo skrbi tudi za reorganizacijo garderob slavnih, pravi, da ima večina žensk enako težavo: v omari kopičijo kopije oziroma kose, ki so si med seboj zelo podobni.

"Vem, da je zelo pomembno imeti dobro in kakovostno belo majico, ki pristaja vsem stilom, a v nekaterih garderobah jih vidim tudi po 20. Potem pa se stranke pritožujejo, da ne morejo urediti garderobe in da imajo težave z ustvarjanjem kombinacij. Seveda je težko, saj je izziv sestaviti opravo, če se kosi stalno ponavljajo."

Kaj torej svetuje takim strankam? "Postavim jim vprašanje: 'Če bi šli danes po nakupih in bi v trgovini videli to in to majico, bi jo kupili?' Največkrat je odgovor ne."

Ste torej za izziv? Že danes ali pa ta vikend si za kose, ki v vaši omari samevajo, postavite isto vprašanje. Bi jih kupili, če bi jih videli v trgovini? Pomladansko čiščenje omare bo tako veliko lažje. Za bolj natančne napotke pa si preberite članek Pomladna čistka: katere kose pospraviti in katere (še) ne.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)