Najbolj šik copati, ki to sploh niso

Modne blogerke se že navdušujejo nad novim trendom med obutvijo.

22.8.2016 ob 7:15

cevlji_kolaz.jpg

Če spremljate modne revije in modne blogerke, potem ste zagotovo opazili nov hit med čevlji. To so zaprti natikači, ki so videti kot copati, a že malo natančnejši pogled nam razjasni, da gre za mnogo bolj dodelano, prestižno in predvsem dražje obuvalo od navadnega copata.

Začetniki modne smernice, ki je že obnorela ljubiteljice mode, so oblikovalci modne hiše Gucci. Ti so svoje natikače predstavili že med poletjem, v jeseni pa jim bodo sledile še druge znamke. Tudi dostopnejše. Najbolj klasične čevlje so oblikovali pri Jil Sander in Dorateymur. Natikače v kožni barvi, ki se bodo odlično kombinirali na džins, so seveda že umestili v ponudbo pri Zari.

Bolj vpadljive natikače, recimo s priljubljenimi pom pom kroglicami in resicami, so naredili pri znamki Sanayi 313. Ne manjka niti živalskih vzorcev, te navdušujejo Stello McCartney in oblikovalce znamke Topshop.

Usnjeni natikači so idealni za kombiniranje z elegantnimi hlačami, krili in tudi bolj sproščenimi oblekami ali džinsom. Primerni so za dnevna druženja, službene obveznosti in formalne sestanke. Doma jih pustite le ob večernih zabavah.

Avtorica: Da. M. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)