Naj kopalke laskajo postavi

K čudovitemu poletju vsaj malo pripomorejo tudi lepe kopalke.

16.7.2017 ob 5:10

02_kopalke_naslovna.jpg

Pri kopalkah je pač tako, da si lahko privoščimo več. Več rož, več barv, več vzorcev in več volančkov. Ker je poleti dovoljeno več, sploh pa ta dva majhna kosa blaga na telesu dovoljujeta, da si popestrimo celotni poletni videz.

Trendi se v kopalni modi ne spreminjajo tako hitro, da bi bili z lanskimi kopalkami letos povsem izven mode, zato je pri izbiri pametno brskati med tistimi, ki nam bodo zaradi dobre kakovosti služile dlje, njihove elastike pa bodo dovolj močne, da nas ob skoku v vodo ne bo presenetil plavajoči nedrček na gladini morja.

Mimo ne boste udarile z resicami, bleščicami in kamenčki, ti dodatki so na kopalkah vsako leto dobrodošli.

Edini bolj opazen letošnji trend so enodelne kopalke, ki navdušujejo prav vse, starejše, mlajše, bolj vitke, in tudi tiste, ki bodo z njimi zakrile kakšen odvečen kilogram. Enodelne kopalke naredijo ženstveno postavo in ob pravilnem izboru laskajo prav vsakršni. Ženske z ozkimi boki naj izberejo model, ki spodnji in zgornji del povezuje z ozkim trakom, boke pa razkriva, tiste, ki so v pasu nekoliko širše, pa naj izberejo povsem zakrivajoče kopalke.

Med dvodelnimi bodo večno v modi bikini model, a če vas zanima hipna moda, je letos obvezni kos zgornji del, ki spominja na top oziroma majčko, ki razkriva ramena in popek. Med dvodelnimi kopalkami je popularen tudi povsem raven top, ki prsi zakrije z volančki. Takšen model bo pristajal predvsem ženskam z manjšimi prsmi in ustvaril navidezno večji dekolte.

Med hlačkami se zdi, da lahko izbiramo med dvema ekstremoma, brazilkami, ki razkrivajo skoraj vse, in retro hlačkami, ki segajo do popka.

Kakršne koli kopalke boste izbrale, pomembno je, da se v njih počutite udobno, saj jih boste vendarle nosile na dopustu! 

Avtorica: Da. M. 


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)