Modno sopihanje

Stilska motivacija h gibanju.

30.8.2016 ob 6:00

01_sport.jpg

Zaobljub o redni telovadbi se ne dela januarja, temveč po poletju! Članarine za telovadnice so plačane, motivacija na vrhuncu, manjka le še kakšen nov športni kos, zaradi katerega bo potenje nekoliko prijetnejše. Ker pač ni vseeno, kako smo videti v športni opremi, tudi če nam vsi drugi trdijo nasprotno.

Pomembnosti dobrega počutja v športni opremi se zavedajo tudi največje športne znamke, ki vsako sezono predstavljajo novosti, s katerimi vedno znova navdušijo.

Tako so pri Adidasu v sodelovanju s Stello McCartney ustvarili kolekcijo, s katero so ujeli edinstveno energijo, ki motivira sodobne športnice ter jim hkrati omogoča svojevrstno izražanje. Namenjena je aktivnim ženskam, ki si življenja ne predstavljajo brez drznih izzivov, premagovanja osebnih dosežkov in osvajanja novih športnih spretnosti. Oblačila, obutev in dodatki so prilagojeni različnim vrstam rekreacije in razdeljeni na štiri različna področja studio za visoko intenzivni intervalni trening, tek, joga in zimski športi. Tako lahko vsaka posameznica odkrije kreacije, ki odgovarjajo njenemu najljubšemu načinu vadbe. Oblačila so izdelana s tehnologijo climalite, ki odvaja znoj proč od kože, pohvalijo pa se lahko tudi z unikatnim stilom, ustvarjenim za sodobne športnice. V moderni kolekciji prevladujejo grafične proge, neonski odtenki in leopardji potisk.

05_sport.jpg

S športnim spodnjim perilom navdušuje slovenska Lisca, in sicer s serijo Miss Sporty, ki jo navdihuje aktiven življenjski slog modnih navdušenk. Sivi mikro melanž v kombinaciji s črnim tilom, črnimi elastikami in fluorescentno mareličnimi šivi je prava kombinacija, ki se poda vsaki aktivni ženski.

Pomembnosti videza med rekreacijo se zavedajo tudi pri dostopnejših znamkah, zato so že nekaj sezon na voljo športne kolekcije priljubljenih znamk ulične mode. Njihovi kosi so živahni, opazni in, seveda, v koraku z zadnjimi smernicami.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Adidas, Lisca, Zara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)