Modna vrnitev polo majice

Polo majica še nikoli ni bila tako modna.

12.4.2016 ob 8:45

polo_naslovna.jpg

Številni kosi oblačil pridejo in grejo, se vrnejo, obudijo in znova pozabijo. Nekateri so prisotni ves čas, kar jih uvršča med kultne kose oziroma tiste, ki so obvezni v vsaki ženski omari. In so še večni kosi, ki so sicer ves čas prisotni, a nikdar prav zares modni. 

Že spremljate Mično na Facebooku? 

Do trenutka, ko jih osvojijo modne navdušenke, oblikovalci in preostala smetana, ki narekujejo smernice ter običajen, vsakdanji kos spremenijo v najbolj zaželeno oblačilo.

Letos se je to pripetilo polo majici, ki je bila do zdaj rezervirana za golf in tenis, a ni več tako. Modni svet je namreč navdušen nad preprosto majico iz čvrstega bombaža z ovratnikom, žepkom na prsih in tremi gumbki. Vračajo se torej 90. leta, modne znamke Lacoste, Fred Perry, Ralph Lauren in Burberry Brit pa vrnitev pozdravljajo z odprtimi rokami. Njihove polo majice so namreč daleč najbolj priljubljene. A polo majico, ki jo marsikdo povezuje s snobovstvom, so v svoje kolekcije vključile tudi modne hiše Marni, Gucci, Stella McCartney in Miu Miu. Te so šle korak dlje in modele predstavile v povsem neklasični luči. Prosojni materiali, bleščice, paleta barv ... Vse to je zdaj lahko polo majica.

Pri kombiniranju polo majice si dovolite nekaj drznosti in jo oblecite k hlačnemu krilu in nizkim sandalom ter pokažite, kaj dobesedno pomeni športna eleganca. Za varnejšo različico pa polo majico oblecite s kavbojkami in supergami. 

Avtorica: Da. M. 
Foto: Imaxtree, Arhiv proizvajalca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)