Model kavbojk, ki bo najbolj moden to jesen

Trend letnega časa, ki prihaja, s tremi različicami kliče, da ga prevzamemo.

18.8.2023 ob 6:50 | Foto: Arhiv proizvajalcev | Avtor: Da. M.

Model kavbojk, ki bo najbolj moden to jesen

Čeprav se po temperaturah sodeč zdi, da se pravo poletje šele začenja, pa nam pogled na koledar kaže, da bomo kmalu pozornost usmerjali v jesenske trende in se z zanimanjem spraševali, kaj nam modni guruji zapovedujejo za hladnejši del leta.

In vsi, ki prisegamo na udobje, se lahko veselimo. Nekatere so jih že usvojile, tiste z nekaj obotavljanja pa se bodo širokim kavbojkam najverjetneje vdale jeseni. V duhu osvobajanja in postavljanja udobja na prvo mesto prihajajo kavbojke, ki spominjajo na modo iz 70. let.

Ker se široke kavbojke ne stikajo ob našo kožo, so idealne za toplejše dni oziroma za prehodno obdobje med letnima časoma. Poleg vsega so videti izjemno kul in mladostno, kar pa je še posebno dobrodošlo, je njihova vsestranskost.

V kombinaciji z elegantno bluzo delujejo nekoliko bolj formalno, če pa k njim oblečemo preprosto majico s kratkimi rokavi, smo pripravljene za sproščeno popoldansko druženje.

Visok pas bo poudaril vaše boke.

Če pri kombiniranju kavbojk s širokimi hlačnicami ujamemo prave proporce, se bodo prilegale vsaki postavi. Na primer, kavbojke s širokimi hlačnicami in visokim pasom zahtevajo kombinacijo z ozkim topom, ki poudari naš trup. Lepo bo videti tudi srajca ali bluza, ki jo bomo zatlačili za pas in tako poudarili boke, naše noge pa bodo delovale daljše.

H kavbojkam s širokimi hlačnicami in nizkim pasom oblečemo bolj strukturiran top oziroma pulover, ki drži svojo obliko, čez pa nadenemo jopo oziroma jakno.

In še tretja različica širokih kavbojk so 7/8 kavbojke, ki odlično delujejo v kombinaciji s sandali s peto. Model je najbolj razigran med tremi različicami, in če se poigramo še z bolj izstopajočimi barvami, naše hlače ustvarijo res prav poseben in hvale vreden modni videz.

S pravim kombini-ranjem odlično delujejo na vsaki postavi.

Široke kavbojke so popolni trend za jesensko modno poigravanje, z njimi lahko ustvarjamo številne kombinacije za različne priložnosti. Ena od je recimo; črtast pulover, olivno zelene 7/8 kavbojke in nizke bele superge, druga na primer; kavbojke z visokim pasom, bela čipkasta srajčka in balerinke.

Krajše in širše se odlično podajo k visokim petam.

Kakor koli, če smo se ob prvi vrnitvi širokim hlačam še izogibali, se zdi, da jim bomo to jesen le morali dati priložnost.

Preberite še: Pet barv, ki bodo zaznamovale modno jesen 2023

Morda vas zanima tudi: Aix-en-Provence, prestolnica Provanse, ki vas bo prevzela z lepoto in šarmom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)