Lagerfeld Rim združil s Parizom

Francoski modni oblikovalec je znova očaral s prekrasno revijo.

4.12.2015 ob 12:30

Reuters_Pictures-20151201212828-96916500.jpg

Znano je, da so modne revije hiše Chanel prave predstave in velikokrat spominjajo na sceno katerega od filmov. Njegovo zadnjo revijo Métiers d'Art je Karl Lagerfeld postavil na resnično filmsko sceno, v rimski Cinecittà studio. V njem so med drugim posneli Rimske počitnice, Življenje je lepo in tudi Zoolander 2.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Lagerfeld je zagotovo eden najboljših pripovedovalcev zgodb v modni industriji in vedno znova mu uspe ustvariti fantazijski svet, v katerem uživajo povabljenci revije. Na zadnjo v Rimu je povabil novinarje, zvezdnike in njegove stranke, za njih pa pripravil revijo v treh nivojih. Večer se je pričel s koktajl zabavo, nadaljeval s kinom na prostem in zaključil na aveniji Teatro No. 5. Večer je bil nekakšen homage studiu Cinecitta, ob tem pa je oblikovalec predstavil vsakoletno posebno kolekcijo.

Sredi Rima je postavil sosesko, ki je zmes Francije in Italije in v kateri ne manjka kavarn, pekarn, postavil je tudi kinodvorano in postajo podzemne železnice.

Kolekcijo sestavljajo tople pletenine v zemeljskih odtenkih, razkošne obleke, kjer ne manjka čipke, debele kariraste hlače z visokim pasom, vse skupaj pa je zaokroženo z bogatim, opaznim nakitom.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)