Kos, s katerim naredite močan vtis

Velik prstan zahteva previdno kombiniranje, s katerim pa bo vedno očaral.

7.4.2015 ob 6:30

shutterstock_81920209.jpg

Nakit vsaki ženski pomeni nekaj posebnega, spominja jo na tistega, ki ji ga je poklonil ali priložnost, ob kateri si ga je kupila. Nekatere prisegajo na majhne kose, ki kot droben detajl dopolnijo celotno garderobo, druge raje naredijo vtis z velikim kosom.

Veliki prstani so zagotovo nakit, ki bo vedno v modi. Čeprav je bogat, razkošen in v oči vpadajoč se ga, če boste izbrale takšnega, v katerem prepoznate sebe in svoj osebni slog, ne boste nikoli naveličale.

Slovenska Hana Karim ustvarja iz keramike, prav vsi njeni prstani pa so izstopajoči na svoj način.

Nakit je odličen izbor, ko želimo svojim oblačilom dodati nekaj več, jih pokazati v njihovi najlepši različici in veliki kosi nakita ne bodo zasenčili oblačil, le lepo zaokrožili vaš celotno opravo.

Pevka Beyonce vedno nosi opazen nakit.

Razkošni in veliki prstani so ustvarjeni zato, da se z njimi in kombiniranjem pozabavamo. Najlepše pri takšnem nakitu je, da bo že z enim kosom celoten videz dodelan. Ključno pri kombiniranju, četudi je takšen nakit vpadljiv in na svoj način kičast, da ostanete pri načelu enostavnosti. Le tako bo najlepše zablestel.

Prestižen prstan iz modne hiše Dior združuje eleganco in pomladno razposajenost.

Ko nosite velik prstan, poskrbite za urejene roke in manikuro, saj boste z nakitom usmerile pozornost prav tja. Izogibajte se vpadljivim in bleščečim barvam laka, ki se ne ujemajo s prstanom.

Avtorica: Daša Mavrič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)