Kako se obleči za v službo, kjer vas preseneti klima

Če delate v močno klimatizirani pisarni, trgovini ali kakšnem drugem prostoru, kjer je temperatura močno nižja od zunanje, zagotovo poznate dilemo, "kaj obleči za v službo?"

26.7.2017 ob 6:50

0-min.jpg

Hladne pisarne in poletne oblekice gredo skupaj le prvih pet minut, dokler vas ne začne pošteno zebsti. Mična ima zato v uredništvu vedno kakšno toplo ruto ali jopo, ki jo lahko ogrne, ne da bi pokvarila ves stajling. Kaj torej gre k poletnim oblekam, ko nas preseneti nizka temperatura? Plastenje! 

Oblekice + jakna iz džinsa

1.-min.jpg

Kot smo ugotovili v zadnjih nekaj sezonah, gre jakna iz džinsa povsem k vsemu! Kombinira se lahko k lahkotnim poletnim oblekam, pa tudi k resni črno-beli opravi. Izbirate lahko med krajšimi ali daljšimi kroji, igriv vtis pa boste pustili z džins jakno z volančki.

Culottes hlače

1k.jpg

Tesno oprijete hlače so v poletnih dneh manj udobne od širokih cullotes krojev, ki so letos zelo modni. V njih vam bo zaradi pretoka zraka okoli nog tudi na soncu bolj udobno. Šik široke hlače skombinirajte z lahkim topom, da vas ne bo zazeblo pa v ohlajenem prostoru dodajte še jopico ali suknjič. In glede na to, da je poletje, ne skoparite z živimi barvami! Rdeča, vijoličasta ali rožnata? 

Maksi obleka

2-min.jpg

Maksi obleke so najboljše prijateljice gospodičen, ki so rade videti urejene in šik, a hkrati zjutraj nimajo veliko časa za kombiniranje oblačil. Najboljša lastnost maksi oblek je zagotovo ta, da so samozadostne. Ker obleka pada do tal, vas v njej ne bo preveč zeblo v noge, ko se po službi odpravite na sonce, pa lahko več kože pokažete tako, da na spodnjem delu obleke naredite vozel in jo malo skrajšate. Črna, rumena ali rožnata? 

Večne rešiteljice: rute

4-min.jpg

Lahka ruta vam v torbici ne bo vzela veliko prostora, v hladni pisarni pa vam bo prišla še kako prav. Lahko si jo zavežete kot šal ali pa ogrnete čez ves hrbet. Mimogrede, rute iz svile ohranjajo telesno temperaturo in so tudi najbolj nežne na dotik.

Omenjene kose lahko že danes naročite na spodnjih povezavah do spletnih trgovin:

- krajša jakna iz džinsa

- daljša jakna iz džinsa

- jakna iz džinsa z volančki

- rdeče cullotes hlače

- vijoličaste cullotes hlače

- rožnate cullotes hlače

- črna maksi obleka

- rumena maksi obleka 

- maksi obleka s cvetličnim potiskom  

- bela ruta

- temna ruta s potiskom

- rdeče-modra ruta


Avtor: F. M.

Foto: Imax Tree, ASOS


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)