Jesen bo v znamenju rocka! Tudi zaradi Rite Ore in njenih čevljev

Britanska pop zvezdnica Rita Ora je obraz nove jesensko-zimske kolekcije #Radiate.

16.8.2019 ob 6:00 | Foto: Jesse John Jenkins/Deichman

Jesen bo v znamenju rocka! Tudi zaradi Rite Ore in njenih čevljev

»Moj slog zaznamuje moja drža. S svojo obleko in obutvijo kažem svetu, kako se počutim,« pravi Rita Ora, ki je za znamko obutve Deichman pomagala ustvariti mladostno in eklektično kolekcijo. Ta odraža njeno kreativnost in edinstveno stilsko zavest.

Vsak model iz kolekcije za prihajajočo sezono upodablja drugačen občutek, kot je na primer svoboda, ustvarjalnost, radovednost ali moč, ter nas navdihuje, da s svojim individualnim slogom izražamo lasten značaj.

V jesensko-zimski kolekciji Deichmann so se znašli trendi prihajajoče sezone: t. i. chunky superge z robustnim podplatom in neonskimi detajli v svetlo rumenem in leopardjem potisku ter superge v srebrnem ali zlatem kovinskem odtenku z grobo izrezanim podplatom, ki bodo kombinacijam elegance in udobja dali nove dimenzije. V kolekciji sta Rita Ora in Deichmann vključila tudi rokerske škornje, gležnjarje v kavbojskem slogu, bleščeče škornje, ki segajo nad kolena, ter škornje v kačjem vzorcu. »S kolekcijo #Radiate sem hotela sporočiti ljudem, naj se v svoji koži počutijo dobro in hkrati zasijejo kot rokerske zvezde. Želim si, da se v teh čevljih zabavajo in si dovolijo preizkusiti nekaj novega.« 
Sijoči poudarki, kovinske zakovice in neti, uvezeni biseri, pentlje in paščki, odsevni materiali in še mnogo več. 

Kolekcija, ki vključuje kar 40 ženskih modelov, izžareva neustrašen karakter, po katerem slovi svetovno znana pevka, in nas izziva, da na odru svojega življenja zasijemo v najlepši luči. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)