Izbor najlepših belih superg za to jesen

Zdi se, da navdušenje nad belimi supergami vsako leto narašča.

14.10.2019 ob 10:30 | Foto: Arhiv proizvajalcev | Avtor: Da. M.

Izbor najlepših belih superg za to jesen

Že nekaj sezon boste med pohajkovanjem po mestnih ulicah težko spregledali superge. Nosimo jih vsi! Mladina, ki jih kombinira k džinsu in tako ustvarja urbane smernice, kot tisti, ki jim službene obveznosti dovoljujejo nekoliko bolj ležeren videz in si jih lahko privoščijo ob elegantnih oblačilih. Kakor koli, že dolgo niso več zaznamovane kot zgolj športna obutev. In letos naj bodo bele!

Bele superge lahko kombinirate na naslednje načine: z džinsom in v potiskani majici boste pričarale retro videz, v svilenih oblekicah do gležnjev, ki spominjajo na spalne srajce, in z belimi supergami boste spominjale na hollywoodske zvezdnice. Bela majica v kombinaciji s kratkim krilcem in supergicami bo kot nalašč za popoldanski sprehod po mestu ali kavo s prijateljicami. Popolnoma bela oprava s preprosto majico in hlačami ter supergami bo delovala nedolžno, a hkrati modno in opazno. Pajac in supergice v slogu hiphopa, formalna oblekica s črno usnjeno jakno in belimi supergami je primerna za vse dnevne priložnosti, romantična oblekica in bele superge pa so obvezna oprema vseh deklet za tople jesenske dni.

Ponudba je ogromna, in čeprav se zdijo povsem klasične, bodo njihovi strastni ljubitelji znali povedati, da se vse skriva v detajlih. Trenutno so izjemno priljubljene znamke, katerih proizvodnja deluje z mislijo na okolje. Modni navdušenci ta hip največ govorijo o treh do okolja prijaznih znamkah – Veja, All Birds in Rothy's –, njihova prodaja pa ruši rekorde.

Belim supergam se ne morejo upreti niti pri luksuznih modnih hišah, oblikuje in izdeluje jih tako rekoč večina velikih znamk, od Dolce & Gabbana, Gucci do Tommy Hilfiger in Guess.

Kdaj jih pustimo doma?

Čeprav so vsestransko uporabne, pa vseeno obstaja nekaj nepisanih pravil, kako jih nositi, predvsem naj ne bodo izbira za priložnosti, kot so poroke ali poslovni sestanki. In pa še nekaj zelo pomembnega, če ste ponosna lastnica ali lastnik belih superg: zasijale bodo le, če bodo čiste.

V galeriji si oglejte Mičnin izbor najlepših superg in dva primera modnih poznavalk kako jih lahko kombiniramo. 

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)