Hollywood obvlada: Blišč z rdeče preproge Zlatih globusov

Za nami je podelitev nagrad Zlati globusi, ki je bila prava poslastica za modne navdušence.

9.1.2017 ob 8:05

biel.jpg

Noč je bila v znamenju 74. podelitve Zlatih globusov, ki so jih v Beverly Hilton Hotelu v Kaliforniji. Nesporni zmagovalec podelitve nagrad je bil muzikal Dežela La La, za katerega so ustvarjalci prejeli kar sedem kipcev – od tega Ryan Gosling za najboljšo moško vlogo in Emma Stone za najboljšo žensko vlogo.

Na rdeči preprogi ni manjkalo zvezdnic, ki so jemale sapo. Med vsemi smo najbolj navdušeni nad Jessico Biel in Blake Lively, ki smo ju izbrali za zmagovalki tokratne rdeče preproge. Med tistimi, katerih pretiran trud, pa se ni obrestoval pa so gotovo Janelle Monae, Emily Ratajkowski in Felicity Jones.    

Zasijale v belem in srebrnem

Nicole Kidman,Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore in Sofia Vergara so na rdečih preprogah že prave veteranke in potrebno je priznati, da se leta izkušenj, ki jih imajo poznajo. Drznost in eleganca, ki so jo pokazale, so se jim obrestovale, saj smo nad njimi enostavno navdušeni. 

Črna eleganca

Mnoge so se odločile za črno eleganco. Med njimi pa so gotovo najbolj navdušile Jassica Biel, Blake Lively in Kristen Bell. Malo več drznosti bi pričakovali od Monice Belucci, povsem v temo pa je brcnila Janelle Monae v obleki Armani.

Rumeno in pastelno

Kar nekaj zvezdnic se je odločilo za obleko v rumenem odtenku. Če je Emily Ratajkowski z obleko s pretiranim razporkom pretiravala, je Natalie Portman zopet dokazala, da so lahko tudi nosečnice na rdeči preprogi drzne. Navdušili sta nas tudi Emma Stone in Hailee Steinfeld, Felicity Jones pa je z obleko Gucci povsem brcnila v temo. Navdušila nas ni niti obleka Lole Kirke, ki bolj kot na obleko za rdečo preprogo spominja na obleko za maturantski ples ali valeto.

Avtor: P. Pa.
Foto: Reuters

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)