Heidi Klum s kolekcijo iz New Yorka na Ljubljanski grad

Mična si je na modni reviji na Ljubljanskem gradu ogledala novo kolekcijo Heidi Klum, ki jo bomo po dostopni ceni 18. septembra lahko ujeli tudi v Sloveniji.

8.9.2017 ob 12:57

1-min.jpg

V New Yorku se je začel največji modni praznik – teden mode, na katerem je svojo mednarodno modno kolekcijo predstavila tudi Heidi Klum. Svetovno znana manekenka in modna ikona je kolekcijo ustvarila v sodelovanju s priljubljeno nemško trgovsko verigo, kjer bodo oblačila tudi prodajali. Od ponedeljka, 18. septembra, bo kolekcija Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City naprodaj v vseh Lidlovih trgovinah, tudi v Sloveniji.

2-min.jpg

Kolekcija vsebuje trende letošnje jeseni: semiš, pentlje, zadrge, rokerske jakne, čipkaste obleke, gležnjarje in veliko živalskih potiskov. Kolekcija bo naprodaj v konfekcijskih številkah od 34 do 44, številke obutve pa med številkama 36 in 41.

Medtem ko so si modni navdušenci kolekcijo ogledovali čez lužo, pa jo je Mična preverila kar na modni reviji na Ljubljanskem gradu – v družbi modne dive Lorelle Flego, ki je povezovala dogodek in Nine Pušlar, ki je dogodek popestrila z mini koncertom.

3-min.jpg

"Na vsaki modni reviji najdem kakšen kos, ki bi pasal v mojo omaro in bi ga lahko skombinirala," nam je na dogodku zaupala simpatična rdečelaska Nina, ki je za domačo oglaševalsko kampanjo omenjene trgovine posodila tudi glas. Sama sicer ni najbolj goreča privrženka živalskih vzorcev, ki jih je v kolekciji kar nekaj, a na črnino vedno prisega. Kaj vse se najde v kolekciji, preverite v spodnji fotogaleriji z dogodka, kjer smo kolekcijo videli na modni brvi in v show roomu.

Avtor: F. M.

Foto: Žiga Intihar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)