Deset najlepših in deset modnih polomov na Oskarjih

Izbrali smo najlepše in najslabše oblečene zvezdnice na rdeči preprogi Oskarjev.

29.2.2016 ob 9:00

RTS8G14.jpg

Čeprav nam ni v navadi iskati slabo oblečenih zvezdic, sinočnja podelitev oskarjev kar sama kliče po modni kritiki. Glede na prejšnje slavnostne podelitve, ki se vrstijo že od začetka januarja, in na katerih so zvezdnice blestele so bila pričakovanja za rdečo preprogo Oskarjev visoka.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Pa se je končalo drugačno. Res je, da so pravila za oskarje bolj stroga. Zato si zvezdnice ne drznejo prestopiti meje klasike in večer naenkrat postane modno medel.

Med najslabše oblečenimi so se znašle tudi igralke, ki jih sicer na teh straneh obožujemo. Na primer Cate Blanchett! Kaj se je zgodilo? Ali pa Rachel McAdams, ki je sicer nosila lepo dolgo obleko, a kako si lahko privošči, da je na rdeči preprogi zmečkana?  Zamerimo tudi Sofiji Vergara, da se na rdečih preprogah prav vsakič pojavi v enakem slogu.

Spet je bila odlična Rooney Mara, ki sledi svojemu slogu in se nikoli ne trudi biti princeskasto všečna, temveč vedno prepriča kot ledena kraljica. Blestela je v obleki Givenchy, seveda. Ne moremo se nagledati tudi Lady Gaga, ki je nosila obleko Brandona Maxwella. Bleščeče oskarjevska in odlična je bila tudi Margot Robbie, ki jo je oblekel Tom Ford.

V zgornji galeriji si oglejte najlepše in manj posrečeno oblečene zvezdnice.

Avtorici: Daša Mavrič, Branka Grbin

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)