Čudovita Mango kolekcija z mehiško umetnico, ki slavi ženske

Slikarka Ana Leovy je za znamko Mango ustvarila poslikave za kolekcijo, ki je posvečena ženskam.

8.3.2021 ob 12:35 | Foto: Mango, Instagram | Avtor: Da. M.

Čudovita Mango kolekcija z mehiško umetnico, ki slavi ženske

Priljubljena znamka ulične mode Mango je tudi letos namenil kolekcijo ob mednarodnem dnevu žena. Čudovite poslikave na klasični beli majici in pa pleteni torbi so delo slikarke Ane Leovy.

"Naš glas se sliši, a skupaj smo še glasnejše. Zaradi tega se v marcu s posebnim projektom pridružujemo mednarodnemu gibanju za enakopravnost. Pisana in navdihujoča dela Ane Leovy so zvezde kapsulne kolekcije, s katero ne slavimo le ženskega talenta, temveč tudi raznolikost, sestrstvo in naravo, ki krasi slike mehiške umetnice," so zapisali pri Mangu.

Ana Leovy je v Cancunu rojena umetnica, ki pravi, da jo pri delu in v življenju ves čas spremlja dualnost moči in občutljivosti, ki jo premoremo ženske. "Ta me ves čas navdihuje. Priložnost, da to lahko izkažem s tem sodelovanjem, mi pomeni nekaj posebnega in korak k podpori gibanja za enakopravnost mi je v čast," je povedala. 

"Izobrazba mora biti na prvem mestu prioritet vseh nas. A tista s čustvenim pogledom, tista, ki nas uči, da je ranljivost vrlina in ne slabost. Tista, ki slavi samozavest in ljubezen do sebe, empatičnost in vključenost," pravi Ana Loevy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by analeovy (@analeovy)

Ves promet iz kolekcije bo namenjen nevladni organizaciji Vicente Ferrer, ki skrbi za izobraževanje žensk na podeželju južne Indije. Organizacija v Indiji deluje že 50 let, modna znamka Mango pa jo podpira od leta 2005.

Preberite še: Takšne hlače bodo najbolj modne to pomlad

Morda vas zanima tudi: Trend 2021: Najlepše superge, ki bodo modne to pomlad


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)