Copati adidas Tubular - najbolj edinstvena obutev letošnjega leta

Novi modeli iz nevsakdanje linije Adidas Originals Tubular, ki je spomladi dvignila nemalo prahu, tudi v hladnejših mesecih izzivajo ustaljene modne zapovedi.

22.11.2016 ob 7:20

Superge_12.jpg

 Slovenskim modnim gurujem in navdušencem so že na voljo novi modeli, ki zbujajo pozornost z neznačilno, a privlačno silhueto in moderno obliko. Tubular Nova za ženske prinaša preplet športne elegance in predstavlja unikaten copat za unikatno osebnost.

Adidas je predstavil nove copate iz nekonvencionalne linije Adidas Tubular, ki je v letošnjem letu povsem prevzela modni svet. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji nekonvencionalni silhueti, izvirno rojeni med urbanimi subkulturami, s katero se upirajo ustaljenim trendom in narekujejo figuro prihodnosti. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo.

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Med ženskimi modeli nas je prepričal Tubular Nova

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral. Prvi, zasnovan za ženske, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo. Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov.  

Novi modeli iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena, so že na voljo v naših prodajalnah po Sloveniji.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)