Novi butik v središču prestolnice, kjer se stikata moda in fotografija

Novi butik I Gallery je prinesel svež veter v srce Ljubljane.

7.8.2023 ob 12:10 | Foto: Voranc Vogel | Avtor: Melita Meršol

Novi butik v središču prestolnice, kjer se stikata moda in fotografija

Pod Trančo ob Šuštarskem mostu privablja navdihujoče stičišče ustvarjalnosti in sloga.

Lastnica Daša Sodja v prijetnem prostoru združuje edinstveno modo in imenitne fotografije Ljubljane Delovega fotoreporterja Voranca Vogla. Gre za posebno doživetje.

Daša Sodja je butik odprla iz ljubezni do mode, ki je zaznamovala njeno odraščanje, saj sta njena mama in teta ustvarjali oblačila.

Moda je zanjo več kot le oblačenje – je način izražanja, umetnost in način življenja. Z odprtjem butika želi deliti svojo strast in ponuditi oblačila, ki navdihujejo.

Inovativno oblikovanje

Na izbiro je široka paleta oblačil turških oblikovalcev RE-design in H-4 design, ki so znani po inovativnem dizajnu in uporabi kakovostnih materialov ter ustvarjajo popolno harmonijo med tradicijo in sodobnostjo. Vsak kroj je skrbno zasnovan, vsak šiv pa natančen, kar zagotavlja edinstvenost oblačil.

Poletje je čas za ...

Pastelne odtenke. Nežne in mehke barve prinašajo svežino in romantičen videz, ki je popoln za tople poletne dni.

Modna priložnost

V butiku I Gallery privabljajo srajčne obleke v različnih odtenkih, kot so nežna rožnata, mentolova zelena, svetlo modra, breskova ali svetlo rumena. Omogočajo, da ustvarjate subtilen in romantičen videz. Lahko jih kombinirate s sandali ali balerinkami za bolj sproščen videz ali pa jih dopolnite z visokimi petami za bolj elegantne priložnosti.

Poleg barve je pri izbiri oblačil pomemben material, še posebno v poletnih mesecih. Priporočljive so lahke, zračne tkanine, kot sta bombaž ali lan, da se počutite sveže in udobno tudi v vročini.

Nepogrešljiv kos poletja?

Unikatna torbica myMolly bags!

Razstavni prostor

Poleg modnega stičišča je butik I Gallery tudi razstavni prostor. Nagovarja s čudovitimi fotografijami Voranca Vogla, ki prikazujejo lepoto Ljubljane. Znani fotoreporter časopisne hišo Delo je prejemnik številnih nagrad za svoja dela.

Mala črna za ...

Daša Sodja bi od znanih osebnosti oblekla Nino Osenar ter zvezdnico Pink, s pravim imenom Alecia Beth Moore Hart. Izbrala bi malo črno obleko, za katero meni, da izraža eleganco in šarm ter je za vedno najboljši brezčasen kos.

Preberite še: Moda po 50. letu: V zrelih letih nosimo barve

Morda vas zanima tudi: Kako se obleči, da boste videti bolj vitke in mlajše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)