Znana 50-letnica: Prvi botoks v Ljubljani je pristal na mojem čelu

Podjetnica odkrito priznala, da nima predsodkov do botoksa.

3.4.2017 ob 8:45

andrejamedvedic1irman_micna.jpg

»Če sem si hotela rešiti kožo, sem morala stopiti iz svoje cone udobja,« je v pogovoru za revijo Suzy povedala Andreja Medvedič. Andreja je lastnica Sense Wellness centra, pred kratkim pa je prevzela vodenje spa centra na vrhu ljubljanskega Grand hotela Union.

Njeno delo narekuje skrb za lep videz in zdravo telo, poleg tega pa je, kot je povedala v pogovoru, njena skrivnost, da slabosti staranja obrača sebi v prid, si zastavlja vedno nove cilje in se druži s precej mlajšimi od sebe. Nobenih zadržkov pa nima niti do botoksa.

»Prvi botoks, ki je prišel v Ljubljano, je pristal na mojem čelu (smeh). Pred tem nimam predsodkov. Če v manjših odmerkih kombiniraš več tehnik, ki so na voljo v kozmetični industriji, in če začneš zgodaj, je rezultat zelo dober. Glede na to, da sem estetka, se sama nikoli ne bi odločila za nekaj, kar bi me pogršalo, in okolica posegov ne sme opaziti,« je povedala v pogovoru za aktualno revijo Suzy, kjer je tudi odkrito spregovorila o največjem preobratu v življenju, po katerem se je morala znova postaviti na noge.

Foto: Peter Irman


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)