Za mladosten videz kože

Serum proti staranju kože Bocassy je revolucija v boju proti staranju kože. V 28 dneh zmanjša vidne znake staranja in vrne videz mladostne kože.

16.11.2015 ob 6:30

soban_obradaMZ-2179.jpg

Serum Bocassy z močno vitaminsko formulo ima moč trojnega delovanja: 1. izrazito učvrščuje kožo in povečuje njeno elastičnost; 2. povečuje raven vlage v tkivu; 3. obnavlja. S takšnim sinergijskim delovanjem naravnih sestavin koža zadržuje mladostni videz in se vidno bojuje proti staranju.

Vlažilna nočna krema Bocassy z vidnimi kristali alantoina spodbuja obnovo čvrstosti in elastičnosti v času, ko se koža naravno obnavlja. Močna antioksidativna sestava spodbuja obnovo mladostne kože, da bo lepa in mladostna še mnogo let.

Lahka dnevna krema Bocassy za univerzalno dnevno nego, ki neverjetno vlaži (41 odstotkov več vlage v koži v samo 28 dneh). Naravna antioksidativna formula vidno deluje na učvrstitev kože, tako da zadržuje in obnavlja svoje biomehanične lastnosti in je tako videti mladostna.

Hranljiva dnevna krema Bocassy je popolna dnevna nega za zrelo in suho kožo. Vsebuje naravne hranljive snovi, ki ščitijo, hranijo in obnavljajo kožo, pri tem pa je ne mastijo. Dokazano deluje na zmanjševanje globine gubic, s čimer neposredno vpliva na mladostni videz zrele kože.

Hranljiva nočna krema Bocassy vsebuje neverjetno visok odstotek naravnih olj in masla, ki globinsko hranijo kožo, zaradi česar je vitalna in napeta. Hranljiva nočna krema nadomesti maščobe, maščobne kisline in druge elemente, ki jih koža naravno sčasoma izgublja.

Avtor in foto: Bocassy


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)