VABILO: Mičnina delavnica ličenja z vizažistko Martino Borščak

Bi se naučila osnov ličenja? Pridruži se nam na prvi Mičnini delavnici z vrhunsko vizažistko.

20.3.2017 ob 9:05

micna_martina_borscak_marec 16, 2017__MG_2172.jpg

Marec je mesec žensk, zato se spodobi, da ga zaključimo v slogu pravih dam. In če so diamanti naši najboljši prijatelji, so ličila takoj za njimi. Katera ne obožuje lepe rdeče šminke ali dobre maskare, ki poudari njen pogled?

Ličila so naši stalni spremljevalci, imamo jih rade, z veseljem dopolnjujemo svojo zbirko, a pa jih znamo res pravilno uporabljati? Imamo med ličili zase najbolj primerne senčke, ki poudarijo barvo oči? Imamo maskaro, ki naredi želeni učinek? Puder pravega odtenka? Ta je namreč ključ do lepega make upa.

Vse to bomo pregledale in spoznale zase najlepša ličila na Mičninem tečaju ličenja, ki ga bo vodila vrhunska vizažistka Martina Borščak.

Začnimo s pravo podlago

Martina, ki v svoji Šminkarnici izvaja individualna svetovanja o ličenju, pravi, da je osnova vsakega make upa negovana koža. Drugi korak pa je ustrezna in pravilno nanesena podlaga. Ne dvomimo, da prvi korak obvladate in skrbite za kožo. Pri pudru pa se pogosto že zatakne. Veste, kateri vam najbolj pristoji?

Prav zato vas vabimo v četrtek, 30. marca ob 17. uri v Viki's Bar na Wolfovo 10a, na Mičnin tečaj ličenja. Tečaj bomo zaključile v približno dveh urah, zato boste lepo naličene lahko odšle še na zmenek ali druženje s prijateljicami.

Fotografije: Črt Piksi

Med vašimi ličili se skriva zaklad

A pozor! To ne bo takšne vrste tečaj, kjer bi poslušale, da uporabljate povsem napačna ličila in bi po uri predavanj žalostne odšle v drogerijo ter se zapodile med draga ličila. Povsem nasprotno. Martina vas vabi, da s seboj prinesete svoja ličila, ki jih običajno uporabljate. Z njimi in Martininimi izjemnimi idejami ter talentom, ki ga bo delila z vami, si boste ustvarili prekrasen videz. »Najprej vas bom naučila nekaj o negi kože, potem se bomo posvetile podlagi, se naučile pravilnega nanašanja pudra, korektorja in osvetljevalca in celoten videz zaključile z ličenjem oči,« delavnico opiše Martina Borščak.


Prijavite se na najbolj ugoden tečaj

Bi se udeležila delavnice? Prijavnina za tečaj z vrhunsko vizažistko stane le 15 evrov, prijave pa zbiramo na spodnjem obrazcu. Pohitite, število mest je omejeno! Ko boste izpolnile obrazec, vam bomo na elektronski naslov poslali številko tekočega računa, na katerega boste nakazili prijavnino.

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)