V poletje z gladko kožo

Topli dnevi so že tu in dame se najbrž že vsakodnevno sprehajate v oblekah in kratkih hlačah. To pomeni tudi vsakodnevno britje, kar pa marsikateri ženski iritira kožo. Pri priljubljeni modni blogerki Katji Grudnik, ki ustvarja blog Viva la Vida, smo preverili, kako ona odstranjuje neželene dlačice.

16.6.2018 ob 3:44

zenska_lepe_gladke_noge.jpg

Katja ni samo blogerka, je tudi pridna študentka prava in voditeljica zumbe. 

"Vadim vse leto, nisem ena tistih, ki nekaj tednov pred poletjem hiti v fitnes. Sem pa zato med tistimi, ki vedno znova iščejo boljšo rešitev za odstranjevanje dlačic. Že nekaj časa sem iskala alternativo britvici, napravo, s katero bi hitro in preprosto odstranila dlačice kar doma in imela tako dlje časa gladko kožo na različnih delih telesa. No, letos sem jo končno našla!" je povedala vedno nasmejana Katja.

Popolno rešitev je našla v epilatorju Braun Silk-épil 9-990 Wet & Dry, ki prinaša kar štiri naprave v eni, saj dodatni nastavki omogočajo tudi britje, piling in masažo kože. 

Katja_Grudnik.jpg

Temeljite priprave na poletje!

Epilator odstrani dlačice skupaj s korenino, zato traja dlje časa, da znova zrastejo. To pomeni, da bo vaša koža gladka kar do štiri tedne. Katji je všeč tudi dejstvo, da je epilator priročen in ga lahko vzame na potovanja, hkrati pa je tudi privlačen na pogled in eleganten.

"Ko sem videla, da Silk-épil 9 ujame tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska, približno 0,5 mm, sem bila prepričana," je Katja dodala v smehu.

Ker je epilator uporabljala prvič, se je bala bolečine, zato ga je uporabila pod tušem, saj je brezžičen in vodoodporen.

"Bolečina tako sploh ni bila huda, na začetku je bil malenkost neprijeten občutek, po dveh minutah pa je minilo," je bila navdušena Katja, ki bo zdaj še z večjim veseljem oblekla kratke oblekice.

6-Braun.jpg

Piling za preprečevanje vraščenih dlak

"Še ena nora prednost Silk-épila 9 je ta, da ima več nastavkov. Širši nastavek za epilacijo je odličen, saj tako hitreje končaš večja območja, kot so noge. Za obe nogi sem tako porabila zgolj deset minut! Manjši nastavek pride prav za epiliranje pazduh ali bikinija. Poleg tega ima glavi za masažo in piling. Prav zadnjo uporabim pred epiliranjem in tako preprečim vraščanje dlačic, ki mi gredo res na živce," je dodala Katja.

Novo generacijo epilatorjev Silk-épil odlikuje tudi tehnologija SensoSmart™, s katero je strokovno vodenje epilacije v vaših rokah. Inteligentni senzor vodi epilator tako, da zagotavlja ustrezen pritisk na kožo in odstrani še več dlačic v eni potezi.

Foto: promo gradivo in Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)