Utrinki z dogodka Ona365

Revija Onaplus je že šesto leto zapored na piedestal postavila posameznice, ki s svojimi osebnimi dosežki širila obstoječa družbena in vrednostna obzorja.

11.3.2016 ob 1:30

mediaspeed2162.JPG

Na predvečer dneva žena so se v Cankarjevem domu poklonili 50 izbrankam, ki so s svojim profesionalnim ali prostovoljnim delom, predvsem pa z osebno zavzetostjo vnesle v čas tiste osebne dosežke, ki so prepoznani tudi kot širši družbeni presežki.

Dogodek, ki ga organizira Onaplus, generalni sponzor pa je Riko d.o.o., je letos na prvo mesto postavil Majo Plaz, predsednico društva SOS-telefon za ženske in otroke, ki so žrtve nasilja. Maja Plaz že več kot dve desetletji s svojim osebnim angažmajem in predanostjo, bogatimi izkušnjami in znanjem ščiti ranljivost in krhkost človekovega življenja ter žrtvam nasilja vrača izgubljeno človeško in življenjsko dostojanstvo.

Ta izjemni dogodek, na katerem smo slavili moč žensk, se zgodil tudi zahvaljujoč našim sponzorjem, to so: Riko d.o.o.RenaultMagistrat International - Lindt, Afrodita in Malalan.

Utrinke z dogodka si oglejte v zgornji galeriji, več o letošnjih izbrankah pa TUKAJ.

Avtorica: B. G.

Foto: Tomi Lombar, Mediaspeed, Jure Eržen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)