Top 15 kostumov Heidi Klum, kraljice noči čarovnic

Nemško-ameriška manekenka, televizijka, oblikovalka, producentka, igralka in vsesplošna podjetnica Heidi Klum slovi še po nečem – po divjih zabavah za noč čarovnic!

30.10.2017 ob 5:05

1-min.jpg

Bliža se noč čarovnic, najljubši dan ene najprepoznavnejših manekenk tega časa Heidi Klum. 44-letnica slovi po odbitih zabavah, ki jih od leta 2000 organizira na zadnji oktobrski dan, na Halloween, ki je zanjo prav poseben praznik.

Plavolaska na svojo zabavo vsako leto povabi številne znane obraze, prav vsi med njimi pa se morajo našemiti. Maske namreč jemlje zelo resno, vsako leto pa preseneti z bolj dodelano idejo. Priprave na maskiranje se navadno začnejo že septembra, Naj bo to vloga prsate rdečelaske ali pa podoba 95-letne Heidi. Poglejmo, v kaj se je našemila skozi leta.

2-min.jpg

Lani se je na zabavi pojavila z vojsko Heidi klonov. Poleg nje je namreč poziralo še pet deklet, ki so bila oblečena, namazana in urejena natanko tako kot ona. Dekleta so nosila maske in proteze, da so se njihove obrazne poteze čim bolj ujemale s Heidijinimi.

Leta 2015 je zapeljevala kot risana junakinja Jessica Zajec, leto prej pa se je našemila v pisanega metulja. Da noč čarovnic zanjo ne pomeni izgovora, da se obleče v mini krilo in razgali vse svoje adute, je pokazala leta 2013, ko se je s pomočjo ličil in posebnih efektov prelevila v ostarelo različico same sebe.

3-min.jpg

Leta 2012 je upodobila Kleopatro, leto prej pa je z zdaj nekdanjim možem Sealom na zabavo prišla kot opica. Leta 2011 se je našemila v oprijet kostum, ki je bil videti kot človeško telo brez kože, leta 2010 pa je v divji kombinaciji rdeče in vijoličaste predstavljala transformerskega vesoljca. Leto prej je bila črna vrana, leta 2008 pa boginja Kali. 

Še preden so njeni kostumi postali tako mogočni, se je leta 2007 prelevila v mačko, leto prej v biblijski lik kače z jabolkom, leta 2005 je bila vampirka in leto prej rdeča čarovnica. Leta 2003 je pozirala kot zlata vesoljka, še prej kot Betty Boop, Lady Godiva in gotska Pika Nogavička. Vse njene kostume in nekaj idej za letošnje maske lahko najdete v fotogaleriji.

4-min.jpg

In v kaj se bo našemila letos? To ostaja skrivnost do 31. oktobra, Heidi pa je na Instagramu že septembra objavila nekaj teaserjev. V videu, ki ga je objavila, lahko vidimo ekipo iz Prosthetics Renaissance, ki stoji za njenimi številnimi preobrazbami, sicer pa so delali tudi maske za filma Črni labod in Volk z Wall Streeta. Na posnetkih se sicer ne vidi, kaj bo Heidi predstavljala za letošnjo noč čarovnic, jasno pa je, da bo spet v igri veliko posebnih učinkov.

Avtor: F. M.

Foto: Getty Images


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)