Ste za frufru?

Kratek ali dolg, simetričen ali cik cakast, počesan na oči ali na stran – frufru navdušuje, zabava, pa tudi jezi modne navdušenke že več kot dve tisočletji.

25.9.2016 ob 5:30

RTX1VCLM_naslovna.jpg

S pričesko, ki sta jo nosili tako filmska Kleopatra kot Kate Moss (in ki tako spretno prikrije prve gubice na čelu!), tudi letos ne boste zgrešili.

Frufru, počesan na stran

Nosi ga: Taylor Swift

Srednje dolg, rahlo stopničast frufru, počesan na stran, kot ga nosi pevka Taylor Swift,odlično pristaja okroglim obrazom. Dobra izbira je za tiste, ki niste prepričani, ali se boste s postriženimi prednjimi lasmi dobro počutili, saj delno ohranja videz pričeske, kot ste jo imeli pred striženjem.

RTX1QCBR.jpg

Padajoči prameni

Nosi jih: Kendall Jenner

Dolg frufru v pramenih, ki ob straneh prehaja v dolge lase (krajše striženje je omejeno na področje med zunanjima kotičkoma obrvi), je idealen za tiste s srčastim obrazom, saj ga optično zoži. Kendall Jenner je navdušila modno srenjo, ko je takšen frufru združila s figo na vrhu glave – dolgi lasje ob straneh seveda ostajajo spuščeni.

Raven frufru

Nosi ga: Halle Berry

Popolnoma raven frufru, ki pade rahlo čez obrvi, je zelo eleganten, vendar ne pristaja vsaki obliki obraza. Najbolje se obnese na oglatih obrazih, kot ga ima Olivia Wilde, ali ovalnih, kot ga ima Liv Taylor, kot dokazuje Emma Stone, pa je lahko prav simpatičen tudi na okroglih.

RTR3MJN1.jpg

Zavesice

Nosi jih: vojvodinja Kate

Daljši frufru, enakomerno počesan na obe strani obraza, lepo poživi dolge gladke lase. Še posebej privlačen je na gostih, močnih laseh, lastnice tankih las pa naj se mu raje izogibajo. Če imate skodrane lase, si prečko na frufruju rajši omislite na strani.

RTX2CV2G.jpg

Avtorica: A. J. 
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)