S pomočjo biserov do lepše in mlajše kože

Vodilna slovenska hiša lepote Kozmetika Afrodita je predstavila novo negovalno linijo.

19.3.2015 ob 11:30

PEARLPRESTIGwebimage.jpg

Kozmetika Afrodita je za izbrane povabljence pripravila nepozaben, z biseri zaznamovan dogodek, na katerem je predstavila novo negovalno linijo Pearl Prestige. Rdeča nit večera so bili biseri, dragoceno darilo narave, znamenje brezčasne lepote, simbol neokrnjene popolnosti in elegance, ki so tudi sestavni del te linije. Znano je, da izvleček belih biserov izboljša navlaženost in metabolizem kože, pomaga vzdrževati njen tonus ter deluje antioksidativno.

Ekskluzivna obrazna linija nudi razvajanje kože v objemu neokrnjene popolnosti pravih belih biserov ter predstavnice nežnejšega spola zapelje v neskončno razkošje negovane, mehke in mladostne kože.

pearlprestige_ekskluzivna_vlazilnakremaWEB2.jpg

Namenjena je negi vseh vrst kože ter s svojo posebno sestavo:

  • Kožo oskrbi s prepotrebno vlago in hranljivimi snovmi,
  • spodbuja nastajanje kolagena in elastina,
  • pospeši obnavljanje kožnih celic ter
  • predstavlja optimalno zaščito pred prezgodnjim staranjem.

Sinergija peptidov

Pearl prestige deluje kot ekskluzivna pomlajevalna linija s pomočjo belih biserov ter visoko aktivnih peptidov. Peptidi so popolna inovacija v kozmetični industriji, saj s svojo sestavo poskrbijo za izjemno izboljšanje celostne strukture kože. Delujejo na celični ravni, aktivirajo neosintezo kolagena in elastina ter tako vzdržujejo videz mladostne kože. Ob redni uporabi zagotavljajo skupno zmanjšanje števila in amplitude gub tudi do 44 odstotkov.

PEARLPRESTIGElinijaWEB.jpg

Prefinjena biserna sestava

Izvleček belih biserov izboljša navlaženost in metabolizem kože, pomaga vzdrževati njen tonus ter deluje antioksidativno. Vgrajen v lahko kremno teksturo, ki prefinjeno drsi po koži, pričara občutek zadovoljne, z leskom brezčasne lepote ovite kože.

Za izbran okus potrošnic, ki jim skrb za vrhunsko naravno nego kože ni tuja, so razvili tri izdelke Pearl prestige: Ekskluzivno vlažilno kremo za aktivno anti-age zaščito, Razkošno hranljivo kremo z intenzivnim pomlajevalnim učinkom ter Eliksir lepote z učinkom prerojene kože.

Izdelki so na voljo v drogerijah DM, Mueller in TUŠ, v Nami in Maxiju ter v spletni trgovini webshop.afroditacosmetics.com.

Avtorica: B. G.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)