Resnica o spanxu: tiščalo jo je tako, da se ni mogla niti zabavati

Za popolnost je potrebno potrpeti, včasih tudi s tremi kosi perila za oblikovanje

31.1.2017 ob 5:35

spanx.jpg

Sprehod po rdeči preprogi je za mnoge zvezdnice naporen. Čeprav nekatere nerade priznajo, je vse več takšnih, ki pa jim ni prav nič nerodno na glas povedati, da pod tesno in oprijeto obleko običajno nosijo perilo za oblikovanje postave, bolj znano kot spanx.

Viola Davis

Že res, da so zaradi spanxa zadnjice lepo zaobljene, pasovi pa ožji, a težava nastane, ko je potrebno na stranišče. S tem se je soočila tudi igralka Viola Davis. "V neki restavraciji sem šla na toaleto in dve ženski sta me takoj opazili, medtem ko sem se odpravila, da opravim malo potrebo, sta mi dejali, da izgledam kot znana igralka. "Ti si Viola Davis," je dejala ena izmed njiju, jaz pa sem si dol vlekla dva kosa perila za oblikovanje. Medtem ko sem se trudila, da bi lulala čim bolj tiho, sta me zasliševali, kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi."

Allison Williams

Večina spanx obleče ob posebnih priložnosti, a ne Alison Williams. Igralka priljubljene serije Punce, uporablja spanx namesto športnih hlačk. "Nosim jih skoraj vsak dan. Pogosto jih nosim ves dan in vem, da je to velika stilska napaka."

Kim Kardashian

Prave ambasadorke perila za oblikovanje postave so sestre Kardashian. "Včasih nosim dva para spodnjega perila za oblikovanje postave, drug čez drugega, še posebej, ko sem močnejša," je zapisala na eni izmed svojih aplikacij. "Če je en kos daljši, vedno oblečem najprej daljšega, nato še krajšega, a običajno oblečem par enake dolžine, saj ne želim, da bi se opazile linije."

Octavia Spencer

Igralka preseže celo Kim Kardashian in obleče kar tri sloje perila za oblikovanje postave. V intervjuju z Ellen je dejala. "Oh, Ellen. Naj ti povem, da se tisto noč nisem mogla zabavati, ker me je tiščalo tudi na mestih, za katera sem mislila, da to ni mogoče."

Adele

Pevka je na podelitvi Grammyjev 2012 nosila tri ali štiri kose perila za oblikovanje postave. Kljub temu je Adele dejala, da je uživala. "Morala bi nositi drugo obleko, a sem na koncu pristala v tej."

Gwyneth Paltrow

Na spanx prisega tudi Gwyneth, ki je že leta 2006 razkrila, da na to spodnje perilo prisegajo dekleta iz vsega Hollywooda.

Jessica Alba

"Spanx sem nosila davno pred ostalimi. Je edina zadeva, ki zmehča in stisne vse moje obline in izbokline," je bila iskrena Jessica Alba.

Julie Bowen

Igralka pravi, da Spanx nosi celo, ko gre v posteljo. "Mož me sprašuje, kaj imam na sebi, jaz pa mu odvrnem, naj mi verjame, da je bolje tako, saj je prav vse videti bolje, če imam na sebi spanx."

Avtor: P. Pa. 
Foto: Arhiv proizvajalca, Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)