Predstavitvena informacija

Poskrbite za kožo z dermokozmetiko

Je vaša koža zelo zahtevna? Bi s kakovostno kozmetiko radi razveselili starejšo osebo ali pa pred neželenimi učinki nečistoče in sončnih žarkov zaščitili svoje najmlajše, za katere je seveda dovolj dobro le najboljše?

28.6.2021 ob 9:00 | Avtor: P. I.

Poskrbite za kožo z dermokozmetiko

V poplavi različnih izdelkov, ki so na voljo, se včasih le težko odločimo, kateri so resnično vredni tako finančnega vložka kot seveda tega, da jih bomo uporabljali na največjem organu svojega telesa – svoji koži.

Visoki strokovni standardi
Dermokozmetika je tako po definiciji posebna kategorija pripravkov za nego kože, ki izpolnjuje stroge zahteve farmacevtske industrije. Izdelki so narejeni v sodelovanju s strokovnjaki s področja nege kože (dermatologi, pediatri, oftalmologi, farmacevti) in so visoko učinkoviti ter opremljeni z varnostnimi potrdili različnih kliničnih študij. Zato ji nekateri rečejo kar »lekarniška kozmetika«.

Njihova prednost je v tem, da so resnično primerni za kogarkoli, saj so hipoalergeni in tako primerni tudi za tiste z najbolj občutljivo kožo.

100-letna tradicija v negi kože
Med vodilnimi znamkami, ki ponujajo izdelke, nastale v tesnem sodelovanju z znanstveniki in dermatologi, je Eucerin. Znamka se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo; tako je bil legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor  prvič predstavljen že leta 1925, njegova priljubljenost pa še kar raste. Uporaba popolnoma brez dodajanja vode in univerzalnost sta samo dve od njegovih prednosti. Njihovi izdelki iz kolekcije Hyaluron Filler so sploh prva negovalna kozmetika, pri kateri je bilo dokazano, da izboljšujejo učinke estetskih posegov s hialuronsko kislino.  

Francoska kakovost
Dermokozmetični pripravki priznane znamke Vichy, ki vam jo prav tako priporočamo, pomagajo do vidnih rezultatov s pomočjo kombinacije aktivnih snovi in termalne vode iz pokrajine Vichy, ki je cenjena predvsem zaradi visoke vsebnosti mineralov s pomirjajočimi, krepilnimi in regenerativnimi lastnostmi.

Vlaganje v kakovost je vlaganje v vašo prihodnost. Naj se začne z vašo kožo, prvo zaveznico, ki vas brani pred zunanjimi vplivi in na kateri se najprej odrazi vse, kar se vam v življenju zgodi.


Naročnik oglasne vsebine je Notino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)