Neverjetna postava 52-letne Elizabeth Hurley

Ne pije zelenih sokov, ne uživa dodatnih vitaminov, prisega na hitro hojo, pilates in jogo.

16.8.2017 ob 12:30

liz1.jpg

Zadnja leta je vse bolj jasno, da so ženske, ko pridejo v svoja 50. lahko izjemen vzor mlajšim gospodičnam. Ena izmed teh, ki dokazuje, da je lahko ženska v teh letih nadvse privlačna in fit, je tudi britanska igralka Elizabeth Hurley, ki zadnje čase svoje oboževalce navdušuje s fotografijami, na katerih je v kopalkah.

Ko je pred dnevi znova objavila fotografijo v rumenih bikinkah, mnogi niso mogli verjeti, da je to telo 52-letnice. Ob ogledu ostalih fotografij v kopalkah pa mnogi dodajajo še, da pravila gravitacije za to igralko očitno ne veljajo.

My English summer; sun before the storm @elizabethhurleybeach #Herefordshire

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

A vseeno je pred časom priznala, da njena postava ni videti tako dobro zgolj po naključju. V eni izmed pogovornih oddaj je povedala, da mora zadnja leta vse več pozornosti posvečati temu, kaj je. "Pazim, a vseeno pojem kar precej. Ne uživam raznih zelenih sokov, praškov ali dodatnih vitaminov. Previdna sem predvsem, da zvečer ne jem veliko."

Dodaja še, da je eden izmed najboljših dietnih nasvetov ta, da je čim bolj zgodaj zjutraj. Pravi, da če jeste dovolj zgodaj ima telo dovolj časa, da vse prebavi in se nahrani, ko je čas za spanje, pa počiva. "Včasih sem prisegala na večerne prigrizke, ko sem čutila manjšo lakoto. Tega ne počnem več."

Mitzi Kizti ???? @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Kar se tiče vadbe, Elizabeth prisega na hojo. Vsak dan, si privošči vsaj pol ure hitre hoje, ob kateri se pošteno razgiba. Ključne so tudi vaje za močan trup, pilates in joga pa sta ji še posebej pri srcu, ko je treba učvrstiti določene mišične skupine.

Happy Saturday #Herefordshire @elizabethhurleybeach ????by @damianhurley1 ????????

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)