Najljubša pijača razkriva tvoj idealni parfum

Do najljubšega parfuma ti lahko pomaga najljubša pijača.

26.6.2017 ob 1:10

parfum_GettyImages-461813162.jpg

Vonj in okus sta zagotovo dva najbolj povezana čuta in ravno zato velikokrat brez vonja ne okušamo pravega okusa jedi. Zato si lahko z našim okusom pomagamo pri nakupu zase najbolj primerne dišave. Kako?

Glede na priljubljeno pijačo oziroma koktajl lahko izvemo, kakšne dišave nam najbolj ustrezajo, menijo pri ameriškem Cosmopolitanu.

Gin in tonik

Trenutno zelo priljubljena mešanica je gin s tonikom in če ti res izjemno prija, potem je zate parfum Issey Miyake L'eau D'Issey Pure. Gre za svež vonj z odtenki morskega zraka in kašmirja.

Margarita

Če ti je všeč ta močan koktajl, v katerem prevladuje tekila, potem ti bo všeč vonj dišave CK One Summer, kjer prevladujeta odtenka popra in limete.

disave.jpg

Pina Colada

Mešanica ruma, ananasovega soka in kokosovega mleka najbolj navduši tiste, ki se s pijačo radi posladkajo. Si med njimi? Potem je zate vonj parfuma Estée Lauder Bronze Goddess, ki nas s kokosovim vonjem popelje na luštno zabavo ob bazenu.

Rose

Si rada privoščiš kozarec roseja? Potem poduhaj vonj dišave Ralph Lauren Romance Summer Blossom, ki je mešanica sadnih in cvetličnih esenc in je popolna izbira za brunch s prijateljicami ali zgodnjo romantično večerjo.

Avtorica: Da. M. 
Foto: GettyImages in arhiv proizvajalcev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)