Predstavitvena informacija

Najboljši parfumi za neveste

Vsaka ženska (in moški, seveda!) si želi, da bi bil njen poročni dan nekaj posebnega. Ne glede na to, ali je ta dan še pred vami ali pa že gledate nanj z nostalgijo, je nesporno to, da vam zagotovo ne bo žal, če boste storile prav vse, da spomine nanj ohranite za vedno.

9.12.2019 ob 5:35 | Foto: Notino | Avtor: P. I.

Najboljši parfumi za neveste

Majhne spominske kapsule

Ne, tokrat ne govorimo o fotografijah, videu ali podobnih pripomočkih, ki vam bodo vedno pričarali spomine na ta dogodek, temveč o najmočnejši in najbolj prvinski časovni kapsuli, kar jo pozna človeško telo – vonju. K posebni pričeski, izbranemu ličenju in slovesnim oblačilom spada tudi izbira pravega parfuma, čeprav ga morda še nikoli niste uporabljali in že leta prisegate na določen izbor.

Za vas smo izbrali dve klasiki, s katerima prav gotovo ne boste zgrešili, njuna večna in hkrati sveža, seksi eleganca pa bo odlična popotnica za začetek vajinega skupnega življenja. Ne pozabite, da vam večna priljubljenost teh parfumov omogoča, da ju boste kupovali in uporabljali še dolga leta, ob vseh obletnicah, ter tako sebi in ljubljeni osebi vsakič znova pričarali vonj tistega nepozabnega dne – in poročne noči …

Brezčasna eleganca

Čeprav so v zadnjem času priljubljene poroke z bolj sodobnim in nekoliko nenavadnim slogom, pa si večina nevest na poročni dan želi biti elegantnih. Dolgo poročno obleko in klasično vlečko lepo dopolni brezčasni parfum s tradicijo, kakršen je Burberry. Britanska znamka je nastala že leta 1856, vendar ves čas presenečajo s svežimi inovacijami, ki vseeno ostajajo zveste prepoznavnemu slogu. Tako je leta 2011 na trg prišla dolgo pričakovana parfumska voda Burberry Body, ki jo je ustvaril mojster parfumov Michel Almairac in v kateri se med drugim prepletajo sveži toni zelenega absinta, sočne breskve, nežne vrtnice, kremne vanilje in čutnega jantarja.

Angel ali demon?

V šali bi lahko rekli, da se ta dilema včasih porodi vsakemu poročenemu moškemu. Vendar gre v resnici tudi za nepozaben parfum znamke Givenchy, ki združuje francosko eleganco in ameriško privlačnost. Znamka je nastala leta 1952 in je dobila ime po ustanovitelju, aristokratu Hubertu de Givenchyju, ki je oblačil družini Guinessovih in Kennedyjevih pa tudi z oskarjem nagrajeno igralko Audrey Hepburn.

Givenchy Ange ou Démon je močna, skoraj hipnotična dišava, v kateri se prepletajo nežni sladki vonji mandarine, aromatičnega žafrana in omamne materine dušice, aromo pa, kar poudari njeno protislovnost, zaključita vonj hrastovega in palisandrovega lesa. Zagotovo je to odlična izbira, če želite poudariti čarobnost svojega poročnega dne!

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)