Predstavitvena informacija

Najboljši parfum za ženske

Ste se odločili, da boste mami, prijateljici ali sodelavki za posebno priložnost podarili kakovostno dišavo, ki bo obdarovanki sporočala, da jo cenite in imate nadvse radi?

30.6.2020 ob 5:25 | Foto: NOTINO | Avtor: P. I.

Najboljši parfum za ženske

Parfum ali toaletna voda sta nedvomno lepo darilo, vendar lahko z njim hitro zgrešite. Dišava, ki je vam izjemno všeč, lahko namreč na nekom z drugačnim osebnim slogom deluje popolnoma nasprotno. Za lažjo izbiro smo za vas pripravili tri modne namige.

Britanska tradicija

Če dišavo kupujete za osebo, ki ji veliko pomenita kakovost in tradicija, je Burberry s svojo brezčasno eleganco zagotovo prava izbira. Znamka Burberry je namreč nastala že leta 1856, ko je mladi Thomas začel delati v trgovini z oblačili za aktivnosti na prostem. Usmeril se je v razvoj novih materialov in leta 1888 patentiral gabarden, svojo pravkar izumljeno vodoodporno, vendar za zrak prepustno tkanino. V petdesetih letih prejšnjega stoletja je znamka postala dobavitelj kraljeve hiše britanske kraljeve družine.

Potrebujete bolj konkreten namig? Ženska parfumska voda Burberry for Women je topla cvetlično-sadna dišava, primerna za klasično elegantno žensko. Uporablja se lahko vsak dan.

Odgovornost do današnje ženske

»Čutim odgovornost do današnje ženske – odgovornost, da bi se počutila samozavestno, moderno in med drugim tudi krasno.« Carolina Herrera, venezuelska modna oblikovalka, je s temi besedami opisala svojo modno znamko, ki poznavalke razveseljuje že okroglih 40 let!

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera že od vsega začetka izstopala po svojem izjemnem osebnem slogu, med drugim je oblačila tudi Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush in Michelle Obama. V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost očarali predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na njen ljubljeni Manhattan, ter dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Njene dišave so danes sopomenka za prestiž, eleganco in brezčasnost.

Nakit, vendar v steklenički

Če izbirate parfum za obdarovanko, ki ji veliko pomenijo zgodovina oblikovanja in drobni detajli, je prava izbira znamka Lalique. Ime je dobila po genialnem francoskem draguljarju, ki je na začetku 20. stoletja v Parizu s svojim secesijskim, art deco slogom navdušil parfumarja Francoisa Cotyja. Parfumi Lalique tako še danes slovijo po kombinaciji čudovitih dizajnov stekleničk z izjemno kakovostjo dišav. Nadvse primerno za obdarovanje: se vam ne zdi?

Če želite podariti sadno-cvetlično dišavo, bo prava izbira parfumska voda Lalique Amethyst, ki so jo opisali kot sočen koktajl robid, sladkih malin in črnega ribeza z listi divjih vrtnic in romantične potonike. Za vsakodnevno uporabo in obdarovanke, ki obožujejo sonce, pa ne boste zgrešili z Lalique Soleil.

Upamo, da smo vas z namigi popeljali na pravo pot pri iskanju popolnega darila. In ne pozabite, da ste obdarovanka lahko tudi – kar vi sami! Navsezadnje lahko ljubezen, spoštovanje in čestitke za dosežke izkažete tudi sebi, ne le drugim, kajne?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)