NAGRADNO: Podarjamo knjigo Sijaj, s prehrano do čudovite kože

Hej, na obrazu imaš hrano! Ste vedeli, da lahko s prehrano, tisto, ki jo vnesemo v, pa tudi NA telo, pridete do naravno čudovite kože? Podarjamo knjigo Sijaj, ki vas bo naučila točno to.

27.6.2018 ob 9:55

1nagradna_igra_knjiga_sijaj_druzina_koza_lepota_recepti5.jpg

Strokovnjakinja za prehrano in avtorica knjige Sijaj Nadia Neumann si je s preprostim prehodom na prehrano z nepredelanimi živili in naravno nego povsem spremenila kožo. V knjigi pojasni, kako s prehrano dobimo naravno čisto in sijočo kožo, nas pouči o osnovah našega največjega organa in z nami deli čudovite zdrave recepte, ob katerih bomo zasijali!

nagradna_igra_knjiga_sijaj_druzina_koza_lepota_recepti4.jpg

Sijaj: Od zajtrkov, malic in kosil do krem za oči in mask za obraz 

Nadia piše zabavno in bralcu prijazno, zato boste težave lažje razumeli in za vedno odpravili. S čudovitimi zdravimi recepti bo celo spodbudila vašo ustvarjalnost v kuhinji. Lahko boste pripravljali smutije za sijočo kožo, preprosta kosila in hranljive večerje. Poleg tega je v knjigi še kopica zabavnih in edinstvenih domačih pripravkov, na primer maske, toniki, kreme za oči in oljne mešanice za obraz.

nagradna_igra_knjiga_sijaj_druzina_koza_lepota_recepti2.jpg

Bi imeli knjigo Sijaj, ki je letos izšla pri Založbi Družina?  

Bralkam (in bralcem), ki si želijo lepe kože in finih receptov, poklanjamo knjigo Sijaj!

Vse, kar morate storiti, je, da skočite na Mičnino Facebook stran, poiščete nagradno igro Sijaj, objavo a) všečkate, b) s prijatelji delite na svojem zidu IN c) v komentar zapišete, katero živilo iz kuhinje pa vi najraje uporabljate za nego svoje kože.

Dopolnjeno 2. julija 2018: NAGRADNA IGRA JE KONČANA! Srečna dobitnica, ki prejme knjigo Sijaj, je Maya Marčun. Čestitke!

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s temi pravili nagradne igre: knjiga Sijaj.

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)