Na testu: Balzam za ustnice Nuxe Baume Lèvres

Balzam za ustnice je imel težek izziv – mrzlo zimo in razvajene ustnice

14.3.2017 ob 9:45

Slika avtorja - Daša Mavrič Piše:

Daša Mavrič

dasa.mavric@delo.si

nuxe_test.jpg

Vem, da bi ti branje te ocene prišlo veliko bolj prav nekje sredi decembra, ko so razpokane ustnice zaradi mraza kričale na pomoč, a potem ta ne bi bila relevantna, saj balzam za ustnice ne bi šel skozi največji izziv – zimo.

Zato lahko o njemu pišem sedaj, ko je najhujši mraz mimo, suh zrak pa ni več sovražnik številka 1. Moje ustnice so jesen/zimo 2016-17 preživele dokaj gladko in - kar je najpomembnejše - brez herpesa! To se zdi povsem neverjetno, saj so se mi ti pojavljali tako pogosto, da so me, prav žalostno, res, že nehali motiti. A letos je bilo drugače. Bolj ko brskam po spominu, bolj sem prepričana, da ga ni bilo. Ja, zima brez herpesa! Povsem verjetno je, da me bo že jutri zjutraj pozdravilo rahlo srbenje na robu ustnice, ker to se pač pri herpesu (vsaj meni) rado zgodi, samo pomislim nanj in ga že imam, a trkam na les in podeljujem kljukico za Nuxe Baume Lèvres.

Moja zgodba z zame najboljšim balzamom se je začela približno takšen čas, eno leto nazaj. Po mrzli zimi sem se dobila na intervjuju s priznano vizažistko in jo vprašala, kaj naj naredim z ustnicami. Bila sem namreč ena tistih punc, ki ne morejo od doma brez vazelina in ga, če se to slučajno zgodi, kupijo v najbližji trgovini oziroma drogeriji. Rezultat? Cel kup na pol porabljenih vazelinov in pretirano razvajene ustnice, ki razpokajo ob vsakem manjšem šoku. Če je ta večji, pride herpes, logično.

ustnice_shutterstock_512669167.jpg

No, vizažistka mi je izstrelila, poskusi z Nuxovim balzamom za ustnice. Kako nisem že prej pomislila, trapa! Nuxe ima res odlične proizvode, njihovo kultno suho olje pa eno boljših razvajanj, ki si ga ženska pač mora privoščiti. Po najinem srečanju sem takoj zavila v trgovino in si ga kupila, balzam za ustnice, ne olje, to že imam. Ja res, ni najbolj poceni, a ker je tako učinkovit, dolgo traja, da ga porabiš, predvsem pa resnično deluje.

PREBERITE še // Na testu: Naravni dezodorant Nelipot

Balzam je pakiran v lončku, tako da si ga namažeš s prstom. Jaz ga zato ne nosim naokoli in se namažem samo zjutraj, morda kdaj še zvečer, s čistimi rokami. In kar je najbolje, čez dan ga sploh ne pogrešam.

Vesela sem, da je en balzam sposoben, da lahko na vse ostale pozabim, zato Nuxevemu Baume Lèvres podeljujem čisto 5.

Objava ni plačana, prav tako izdelka nismo dobili zastonj.

Avtorica: Daša Mavrič
Foto: Nuxe, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)