Mnenje blogerke: senčila z navdihom Pariza

Blogerka Ajda Sitar je preizkusila pomladna senčila za veke.

1.4.2015 ob 8:00

lancome_my_french_palette_review.JPG

Paletk s senčili ni prav nikoli preveč. Moji "družini" se je tako pridružila še Lancomova lepotička. Lancome je za to pomlad pripravil čudovito kolekcijo French Innocence, katere inspiracija je cvetoč pariški vrt v pomladnem času, ki ga lahko občudujemo tudi na sami embalaži čudovite paletke Lancome My French Palette.

lancome_french_innocence_spring_2015 copy.jpg

Ob odprtju sem takoj opazila ogledalce, ki je ravno pravšnje velikosti, da omogoča zadosten pregled ob nanašanju ličil. Seveda je prvi predel, ki sem ga opazila, šesterica čudovitih rožnato-rjavo-pinki odtenkov in pa "skrivni predalček", kjer se ob dvigu loputice prikažejo še tri senčila v močnejših, zeleno-modrih odtenkih (za katere sicer nisem prepričana, da bodo pogosto nošeni z moje strani, ampak ni dvoma o tem, da so prečudoviti).

Čeprav bi lahko paletko uvrstila med nosljive palete za ustvarjanje naravnih videzov, je vseeno malo bolj posebna. Odtenki so zares čudoviti, senčila se enostavno nanašajo in zabrisujejo, celoten izgled produkta je nebeški, zares chic in eleganten. Še eno presenečenje paletke je čopič, ki je dejansko uporaben (večina priloženih aplikatorjev pri meni pristane v smeteh, tega pa z veseljem uporabljam).

lancome_french_innocence_collection_review.JPG

Res je, da je osredni produkt nove pomladne kolekcije prav paletka, vseeno pa je v kolekciji kar nekaj drugih vrhunskih lepotilnih pripomočkov. Med mojo zbirko lakov za nohte sta svojo pot našla še dva lakca Vernis in Love. Odtenek 559M Gris Rivoli je izjemno nosljiv sivkasto rjav odtenek, za katerega so našli inspiracijo v pariški najslavnejši ulici Rue de Rivoli – je zares "moj" odtenek, ki mi bo prišel prav v prihajajočih toplejšim mesecih, pa tudi v zimskih (če bo do takrat zdržal).

Drugi odtenek nosi ime 383M Vert Tuileries, zelena spominja na barvo, v katero so obarvane klopi v parku Jardin des Tuileries. Produkti, ki ne izstopajo le po svoji kvaliteti, temveč imajo "skrivno moč", da prav vsako damo prelevijo v elegantno Parižanko. Pri meni so zagotovo poskrbeli za "kolcanje po Parizu" ...

Piše: Ajda Sitar

Blogerka in manekenka Ajda Sitar piše o lepoti in modi, njene zapise najdete na Ajdas.com.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)