Mnenje blogerke: pomladni Collistarjevi odtenki

Blogerka Ajda Sitar je preizkusila novosti na področju ličenja.

6.3.2015 ob 9:00

collistar_kartell_transparency_review_beauty_blog.jpg

Prejšnji mesec je na police naših drogerij prišla nova kolekcija znamke Collistar, ki jo je pomagala sooustvariti italijanska znamka Kartell specializirana za preoblikovanje plastičnih materialov (eden njihovih najprepoznavnejših produktov je zagotovo ikoničen stol iz prozorne plastike, ki ga je oblikoval Philippe Starck). Nastala je omejena kolekcija z imenom Transparency (transparentnost), kjer prevladujejo živahni barvni odtenki in (jasno) embalaža z jasnim Kartellovim podpisom.

collistar_kartell_sexy_look_sensual_oil.JPG

Slovenska Collistar ekipa nas je novinarje in blogerje pričakala v design salonu Décor Design v Ljubljani, kjer smo imeli priložnost v živo spoznati vse produkte iz nove spomladansko-poletne kolekcije, si ogledati delo njihove vizažistke, ki je ustvarila malo bolj drzen makeup videz in občudovati Kartellove produkte. Domov sem odšla z "goodie bag" vrečko, ki je vsebovala:

collistar_kartell_gloss_nail_lacquer.JPG

Collistar Sexy Look Sensual Oil Face & Body Illuminator (cca. 22€/30ml) je zagotovo vizualno najbolj privlačen produkt. Že na prvi pogled ti lahko postane jasno, da je imel pri oblikovanju prste vmes Kartell. Sestavljen je iz dveh faz, ki se ob stresanju stekleničke zmešata, uporablja pa se ga lahko na obrazu, dekolteju in preostalih delih telesa. Zgornja oranžna plast je oljnata in ima čudovit sladek cvetlični vonj, spodnja plast je obarvana živo roza in vsebuje majhne zlate bleščice. Sestavinsko je produkt bogat z vlažilnimi in hranljivimi snovmi, na koži pa je vse prej kot masten (verjetno bi bil najprimernejši pridevnik "žameten"). Se precej hitro vpije in zares čudovito diši. Bleščice so na koži precej diskretne (ne, ne boste se svetile kot disco kugle). Z veseljem ga bom prihranila za malo toplejše dni, ko bom lahko pokazala malce več kože (in bom morda tudi manj bela).

collistar_kartell_sexy_look_sensual_oil_review.JPG

Druga dva produkta, ki sem ju prejela, sta lakca za nohte Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect (cca. 7€/6ml) v odtenku Arancio Mobil 544 in Rosa Victoria 515 (v kolekciji boste našli 4). Všeč mi je njuna formulacija, ki ima gel videz in se zares enostavno nanaša. Dovolj je že en debelejši sloj (ali dva tanjša – kar je moja preferenca), ki na mojih nohtih zdrži 3-4 dni (s podlakom Alessandro, brez nadlaka). Za moje pojme odtenka pristajata lepše temnejšim tenom kože, predvsem svetlo roza odtenek. Zagotovo ju bom prihranila za poletje, ko bom dobila nekaj barve (precej gotovo umetne; beri "fake tan").

Piše: Ajda Sitar

Blogerka in manekenka Ajda Sitar piše o lepoti in modi, njene zapise najdete na Ajdas.com.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)