Mnenje blogerke: nežni pasteli za pomladne nohte

Že veste, kakšna barva bo pomladi krasila vaše nohte? Morda vam pomaga blogerka Ajda Sitar.

11.3.2015 ob 9:00

models_own_hypergel1.jpg

Priznam, nisem velika mojstrica nanašanja lakov na nohte (mislim, da je težava v tem, da sem enostavno premalo natančna in potrpežljiva pri tem opravilu), vseeno pa si jih rada občasno obarvam v kakšen čudovit odtenek.

Najljubši so mi pastelni odtenki (polno prekrivni ali prozorni), ki so za moje pojme idealni za pomlad in poletje. Trenutno na mojih nohtkih kraljuje Models Own HyperGel v odtenku Paradise Pink, ki me je popolnoma zasvojil. Gre za odtenek, ki ga bom z veseljem nosila precej pogosto in spada med 10 novih odtenkov, ki jih je ModelsOwn dodal v svojo HyperGel linijo.

models_own_paradise_pink.jpg

Gre za lak za nohte z visokim sijajem, ki je sicer precej bolj značilen za gel lake, za katere potrebujete UV lučko (pri HyperGel lakih je ne). Odtenek Paradise Pink vas bo navdušil, če ste "fenice" odtenkov kot je Fiji ali To Buy Or Not To Buy znamke Essie; gre namreč za hladen pastelno roza odtenek, ki malce vleče na lila. Za polno prekrivnost boste potrebovale 2-3 sloje, jaz sem nanesla 2 (ker se mi na sušenje tretjega kot ponavadi, ni dalo čakati). Kje kupiti? V spletni trgovini Click2Chic za 5,95 evra.

Piše: Ajda Sitar

Blogerka in manekenka Ajda Sitar piše o lepoti in modi, njene zapise najdete na Ajdas.com.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)