Mineralizirana termalna voda za močnejšo in odpornejšo kožo

Naj mineralizirana termalna voda postane del vaše negovalne rutine.

27.5.2016 ob 1:35

termalna_shutterstock_184677980.jpg

Ste že odkrili prijetne učinke termalne vode? In ne le prijetnih, uporaba termalne vode v pršilu kožo navlaži in osveži. Zadnjih 15 let dermatologi vedno več uporabljajo in spoznavajo pozitivne učinke termalne vode. Raziskave so pokazale, da uporaba termalne vode zmanjšuje iritacije in rdečice na koži ter pomaga pri uravnavanju poškodovane epidermalne kožne bariere. Pršilo lahko nosimo v vsaki ženski torbici, ustrezalo pa bo vsakemu tipu kože.

Termalne vode navlažijo in osvežijo kožo ter jo hkrati mehčajo in nahranijo. Primerne so tudi za občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Odlično pomirijo opečeno in razdraženo kožo, priročne pa so tudi za odstranjevanje ličil in za daljšo obstojnost ličil na obrazu.

Minerali za ravnovesje

Termalne vode so običajno bogate z minerali, ki blagodejno vplivajo na kakovost in zdravje kože. V metabolizmu vstopajo v sistem encimov in hormonov, v strukturi kože pa imajo ključno vlogo v zgradbi povrhnjice in ščitijo pH-ravnovesje kože. In edinstvena mineralizirana termalna voda Vichy je z izjemno raznolikostjo mineralov idealen odgovor, saj je izvor moči za vse tipe kože. Dokazano krepi, vzpostavlja ravnovesje in obnavlja kožo ter jo naredi močnejšo.

Mineralizirana termalna voda Vichy izvira na območju francoskih vulkanov in se je skozi svoje tisočletno potovanje obogatila s 15 esencialnimi minerali. Tako obogatena omogoča trojno delovanje za močnejšo kožo: krepi, vzpostavlja ravnovesje in obnavlja kožo. V kombinaciji z zanesljivimi in močnimi aktivnimi sestavinami je del vseh izdelkov Vichy.

VICHY_VOLCAN_V7_BDS_CHINE_091215_HD_CMJN.JPG

Čista, vitalna in edinstvena mineralizirana voda Vichy je izjemno bogata z minerali, uravnoveša pH-vrednost kože, zmanjša občutek neugodja, ščiti povrhnjico pred zunanjimi vplivi, krepi naravno obrambo kože in pospeši celično obnavljanje. Uporaba mineralizirane termalne vode Vichy je pomemben korak v vsakodnevni redni negi kože, saj jo okrepi in obenem uravnovesi in obnovi. Edinstvena kombinacija 15 redkih mineralov zagotavlja učinkovitost in ugodje, ne glede na to, ali se uporablja za pomiritev po čiščenju kože, za zaščito na koncu nege ali pa kot prijetna osvežitev za občutljivo kožo. Ima naravno formulo in je ni mogoče znanstveno poustvariti. Za močnejšo kožo in močnejše življenje.

Kombinacija 15 mineralov je izbrana zato, ker vzpostavlja ravnovesje, krepi in obnavlja:

HIDROGEN KARBONATI [vzpostavljajo ravnovesje pH-vrednosti kože]
BOR [spodbuja celjenje]
KALCIJ [šciti kožno tkivo]
ŽELEZO [sodeluje pri oskrbi kožnih celic s kisikom]
FLUOR [preprecuje oksidacijo in škodljivo delovanje prostih radikalov]
LITIJ [ima protivnetne lastnosti]
MAGNEZIJ [spodbuja obnavljanje kože]
MANGAN [preprecuje oksidacijo in spodbuja proces celjenja]
ORTOFOSFAT [revitalizira]
KALIJ [sodeluje pri oskrbi kožnih celic z vodo]
SILICIJ [ucvrsti in obnavlja tkivo]
NATRIJ [ima vlažilne lastnosti]
STRONCIJ [ima protivnetne lastnosti]
ŽVEPLO [ucinkuje razstrupljevalno]
AMONIJ [sodeluje pri sintezi aminokislin]

voda_vichy.jpg

Darilo za močnejšo kožo

Vichy v izbranih lekarnah ob nakupu nege za obraz Vichy podarja mini (50 ml) termalno vodo Vichy za sijočo in odpornejšo kožo. Preizkusite učinkovitost mineralizirane termalne vode v lekarni in se prepričajte o njeni edinstvenosti tudi na FB in spletni strani www.vichy.si. #YouMakeMeStronger

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI S SVOJIMI NAMIGI IN NASVETI O TEM, KAKO VKLJUČUJETE TERMALNO VODO V SVOJO VSAKODNEVNO NEGO ZA ZDRAV IN ČVRST VIDEZ KOŽE. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)