Lumea v boj z dlačicami kjerkoli in kadarkoli

Odstranjevanje dlačic še nikoli ni bilo tako preprosto.

28.11.2016 ob 7:00

lumea_3.jpg

Kaj ne bi bilo priročno, da si nezaželene dlake odstranimo hitro in kar doma, pri tem pa vemo, da nas bodo nove kar zgleden čas pustile pri miru? Vse to omogoča Philips Lumea Prestige SC2009 , ki je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense pulsing light). Ob pravilni uporabi zagotavlja dolgotrajno svilnato gladko kožo brez dlak na predelu nog, pazduh, linije bikini in na obrazu, pri čemer 20-minutne tretmaje opravljamo le še vsakih 6 do 8 tednov

Ker je brezžična, je lahko povsod z vami

Tehnologija IPL je sorodna laserski in enaka tisti, ki jo uporabljajo v številnih lepotnih salonih, z Lumeo pa jo lahko varno, preprosto in učinkovito uporabljate v udobju in intimi vašega doma. In to brez zapletanja v električno žico, saj zaradi brezžične zasnove lahko z dlakami v manj kot 30 minutah opravite v kopalnici, spalnici ali dnevni sobi, celo med gledanjem televizije.

Lumea je idealni pripomoček, zaradi katerega lahko pozabimo na nenehno britje, tretmaje z depilatorji, voskanje ali drage obiske pri kozmetičarki, hkrati pa prihranimo čas in uživamo v vedno gladki koži, brez bolečin, vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

lumea_6.jpg

Kako deluje?

Tehnologija IPL pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Dlačice tako na naraven način preidejo v fazo mirovanja in izpadejo. Rezultat je svilnato gladka koža šest do osem tednov.

lumea_4.jpg

Tudi za dlačice na obrazu

Lumea poleg osnovnega nastavka za telo vsebuje tudi dva dodatna za odstranjevanje obraznih dlačic ter dlak s predela bikinija. Nastavek za telo ima širše okno (4 cm2) za hitrejši tretma na večjih predelih telesa, s katerim lahko dlačice na obeh nogah odstranimo že v 15 minutah. Priložen nastavek za odstranjevanje obraznih dlak ima vgrajen dodaten svetlobni filter za varno in priročno uporabno na zgornji ustnici, bradi ali zalizcih. Uporabljate ga lahko tudi na drugih občutljivih predelih telesa, kot so pazduhe in težje dosegljivi predeli. Za predel bikinija pa uporabite nastavek v ta namen, saj so dlake na tem predelu običajno močnejše in debelejše kot na nogah.

Prepričani v kakovost

Cena Philipsovega najboljšega aparata Lumea Prestige SC2009 v redni prodaji je 504,99 evra, a jo z nekaj truda v izbranih prodajalnah najdete tudi znižano. V uspešnost svojih naprav so tako prepričani, da vam proizvajalec do konca leta 2016 ob nakupu kateregakoli modela Lumee jamči vrnitev celotnega zneska nakupa, če vam ob doslednem sledenju priporočenih tretmajev po 100 dneh uporabe Lumee ta ni zagotovila svilnato gladke kože.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)