Ker so nasveti prijateljic najboljši, jih nagrajujemo!

Kako skrbite za primerno vlažnost vaše kože?

23.5.2016 ob 10:01

voda_shutterstock_74149261.jpg

Koža je neverjeten organ, ne le, da je največji, je tudi izjemno odporen. Skozi vse leto nas brani pred zunanjimi vplivi, kljub svoji moči pa koža na nek način deluje zelo krhko. Kot, da nam želi sporočiti, da moramo zanjo skrbeti na prav poseben način. Način, ki ji najbolj ustreza. Tega spoznamo skozi čas, ko vidimo, kakšna nega naši koži najbolj ustreza.

Ključni ugotovitvi za lepo kožo sta redno čiščenje in dovolj vlage v koži. In ne, tu ne bo dovolj, da na dan spijete vsaj sedem kozarcev vode. Koža potrebuje vlago, ki jo dobi neposredno na povrhnjico. Še toliko bolje bo, če je ta voda mineralizirana, saj so minerali nujno potrebni za ravnovesje kože. V metabolizmu vstopajo v sistem encimov in hormonov, v strukturi kože pa imajo ključno vlogo v zgradbi povrhnjice in ščitijo pH-ravnovesje kože.

voda_vichy.jpg

Edinstvena mineralizirana termalna voda Vichy je z izjemno raznolikostjo mineralov idealen odgovor, saj je izvor moči za vse tipe kože. Dokazano krepi, vzpostavlja ravnovesje in obnavlja kožo ter jo naredi močnejšo.

vichy_paket_manjsa.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)