Kako po neprespani noči biti kot iz škatlice

Da je lepotni spanec zelo pomemben, so nas učile že mame, a kaj, če noč ni šla po načrtih?

20.8.2015 ob 10:00

shutterstock_158701550.jpg

Če je za vami neprespana in nemirna noč, se to pokaže tudi na vašem obrazu, pa še koža je videti utrujena in prav nič razpoložena. A vse to lahko odpravite s hitrimi rešitvami in v trenutku boste pripravljene na nove izzive, ki vas čakajo ta dan.


Že slediš Mični na Facebooku?

Pijte veliko, veliko vode. Takoj ko se zbudite, spijte velik kozarec vode. To naj vam pride v navado tudi, ko za vami ni težka noč, saj je voda zelo pomembna za nego kože. Za začetek spijte res mrzlo, čez dan pa ves čas skrbite za to, da boste redno pili. To bo dobro poživilo utrujeno kožo.

shutterstock_149482835.jpg

Pod mrzlo prho. Hitra, mrzla prha vas bo dobro poživila. Ne pozabite niti na obraz, ki ga že pod prho dobro očistite s tonikom. Tako bo koža bolje pripravljena na ličenje.

Posvetite se očem. Natančneje podočnjakom. Če spanec ni bil dober, se bo to zagotovo poznalo pod očmi, zato skušajte vse skupaj malce omiliti s kremo za oči in hladnimi obkladki. Vzemite si nekaj minut in pustite, da obkladki in krema naredijo svoje.

Zabrišite nepravilnosti. S korektorjem z obraza zbrišite mozolje in morebitne nepravilnosti, nato pa ga ne pozabite pospraviti v torbico in vzeti s seboj. Morda ga boste čez dan še potrebovali.

shutterstock_174912128.jpg

Vodno pršilo za dodatno osvežitev. Hladna meglica v obliki vodnega pršila bo hitro osvežila utrujeno kožo in vam dala sijaj, ki ste ga izgubili čez noč. Tudi pršilnik vzemite s seboj in se na vsake nekaj ur spomnite na osvežitev.

Preusmerite pozornost na rdeče ustnice. Ko ste upoštevali vse te nasvete, dodajte piko na i z rdečo šminko. Ta bo dokončno zbrisalo vso utrujenost z obraza. Pomagalo bo tudi malce rdečila na ličkih.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)