Predstavitvena informacija

Je znana radijska voditeljica in pevka Anabel kos izzivom?

Si tudi vi želite preživeti dan poln izzivov čim bolj brezskrbno, brez neprestanega razmišljanja o nelagodju, ki vam ga lahko povzroči potenje?

27.10.2021 ob 2:30 | Foto: Borotalco | Avtor: P.I.

Je znana radijska voditeljica in pevka Anabel kos izzivom?

Ste potem morda že preizkusili dezodorant, ki vas ne pusti na cedilu, ali ste še vedno malo skeptični, da tako odličen skriti zaveznik sploh obstaja? Naj vam predstavimo izjemno linijo dezodorantov Borotalco active, ki delujejo še bolj, ko se potite. Če nam ne verjamete, si poglejte ultimativni dnevni preizkus njegovih zmogljivosti, ki ga je opravila znana radijska voditeljica na radiu HitRadio Center in uspešna glasbenica Anabel.

Razgibano delo, kot je denimo vodenje na radiu, zna biti pestro in polno presenečenj. Radijska voditeljica Anabel je vedno v akciji, zato čez dan potrebuje »prijatelja,« ki ji bo stal ob strani v vsaki situaciji. Ultimativni preizkus njenih zmogljivosti ji je postavil dezodorant Borotalco Active – a tudi sama ni bila milostna do njega.

S pomočjo poslušalcev HitRadia Center, ki so podajali predloge, katere izzive vse naj opravi v sklopu 24-urnega maratona, in končnega izbora njenega radijskega sovoditelja, znanega vplivneža Alena Podlesnika, se je Anabel odpravila na trnovo pot. Izzivi so bili različni, vendar so se navezovali na aktivnosti, s katerimi se posamezniki srečujejo dnevno in povzročajo, da se zaradi tega začnejo potiti.

 

S katerim izzivom bo Anabel premagala Borotalco, če sploh?

S prvim izzivom je Anabel odkljukala športni preizkus dezodoranta Borotalco Active. Uvodna preizkušnja, pred katero jo je postavil Alen, je od nje zahtevala držanje planka toliko časa, kolikor zmore. Ta vaja od nas zahteva fizično pripravljenost in dokazuje, kako dolga zna biti že samo ena minuta. Anabel se je odrezala izvrstno in izziv opravila z odliko, Borotalco Active ji je stal ob strani kot pravi nepogrešljivi sopotnik. Športno obarvani izzivi so se nadaljevali s kolesarjenjem okoli studia, intenzivnim vzponom na Šmarno goro in za zaključek dneva še z obiskom fitnesa.

A Alen ni izbral le športnih preizkusov. Anabel so čakali tudi izzivi, ki so od nje zahtevali močne živce in ohranjanje mirne krvi v še tako nerodnih situacijah. Najprej je morala prepoznati eksotično žival le z dotikom, pri čemer je imela zavezane oči. Potem pa je sledil zmenek na slepo, ki ga je organiziral Alen. Vas zanima, kako se je odrezala?

Po koncu pestrega dneva je bil rezultat 0:6 za Borotalco Active. Ta majhen in praktičen »prijatelj« je dokazal, da ni izziva, ki ga ne bi premagal!

Ves pester nabor izzivov, ki jih je opravila Anabel, si lahko pogledate tukaj: 

Vaš nepogrešljiv skriti zaveznik!

Dezodoranti Borotalco Active vsebujejo napredno inovativno tehnologijo Odor-ConverterTM in mikro kapsule, ki se aktivirajo prav ob povečanem potenju. Preprosto povedano: bolj kot se potite, bolj deluje! Dezodorant je na voljo v treh različicah, in sicer Citrus & Lime z vonjem cedre in limete – za privržence eksotičnih vonjav, Sea salt z vonjem svežine morskih soli – za ljubitelje poletja in morskega pridiha in Mandarina & Neroli z energičnim vonjem mandarine v kombinaciji z nežnimi cvetovi pomarančevca – za eksplozijo energije. Vsi trije dezodoranti vsebujejo posebne mikrokapsule, ki se sproščajo ob prekomernem potenju in postopno oddajajo dišavo v tistih trenutkih obremenitve in naglice, ko to najbolj potrebujete. Dezodoranti Borotalco Active pa poleg zagotavljanja občutka svežine in sproščanja prijetnih dišav tudi ne vsebujejo alkohola in so dermatološko testirani.

Vsi trije vonji dezodorantov so na voljo tudi v gelih za prhanje Borotalco Active. Tri čudovito dišeče različice kožo skrbno negujejo in spoštujejo njen naravni pH, zaradi posebnih mikrokapsul pa postopoma sproščajo dišavo, v kateri boste uživale vse do osem ur.

Za več informacij obiščite spletno stran Borotalco.


Naročnik oglasne vsebine je Bolton Adriatic


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)