7 poletnih obveznih kozmetičnih pripomočkov

Bodite pripravljeni na vse. V vročih poletnih dneh imejte obvezno kozmetično opremo.

8.6.2015 ob 8:00

shutterstock_106946096.jpg

Bližajoče se poletje obljublja neštete dogodke, med drugim mnoge festivale in glasbene prireditve pod milim nebom. Da pa bi na njih kar najbolj sproščeno uživali, s seboj v torbici vedno nosite sedem, za poletne dni obveznih kozmetičnih pripomočkov.

Balzam za ustnice: z njim lahko v trenutku zaščitite ustnice pred pretirano izsušitvijo in si zagotovite prijeten občutek. Izberite takšnega z zaščitnim faktorjem.
 
Vlažilni robčki: lahko so tudi otroški. Kadar ne morete do vode, si z njimi lahko umijete roke ali osvežite kožo okoli vratu in tudi pod pazduhami.

shutterstock_212741572.jpg

Dezodorant: seveda si želite, da bi vas občutek svežine pod pazduhami spremljal ves dan in prav temu je namenjen dezodorant.

Krema za sončenje: poletni dogodki se začenjajo že čez dan in na njih si je potrebno pod sončnimi žarki obvezno zaščititi kožo. Brez zaščitne kreme torej nikamor.

shutterstock_162996857-bg.jpg

Gumica za lase: čeprav raje svoje dolge lase nosite spuščene, je dobro s seboj imeti gumico. Morda vam bo zaradi spuščenih las postalo prevroče.

Termalna voda v razpršilu: vsake toliko si z njo poškropite obraz in v trenutku se boste počutili osvežene, koža pa bo primerno navlažena ter zato videti lepša.

Krema za roke: ker so vedno  izpostavljene vremenskim vplivom, se koža na njih hitro izsuši. Zato jih redno negujte z vlažilno kremo. Nikakor ne bo odveč, če bo vsebovala zaščitni faktor.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)