Ljubezenski horoskop: Kaj vam januarja napovedujejo zvezde

Poglejte, kaj so vam za prvi mesec novega leta na ljubezenskem področju pripravile zvezde.

1.1.2022 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ljubezenski horoskop: Kaj vam januarja napovedujejo zvezde

Nekateri z večjo, drugi z manjšo nestrpnostjo, a dočakali smo leto 2022. Zagotovo nam bo postreglo z marsičem, to pa si lahko v prvem mesecu novega leta na ljubezenskem področju obetajo posamični znaki zodiaka.

Oven

Ovni ste v novo leto vstopili v svojem slogu: dinamično, veselo,  neobremenjeno s polno spremembami. Takšen bo za vas tudi januar in ljubezensko področje pri tem ne bo izjema.

Zlasti bo razburljivo dogajanje od 4. do 27. januarja, ko bo na čustvenem področju zelo pestro. Nekdo bo nepričakovano prišel v vaše življenje. Zdelo se vam bo, da sanjate, a to ne bodo sanje.

Tisti v razmerju več pozornosti namenite partnerju. Nekoliko odložite svoje obveznosti. Nič vam ne bo ušlo, če boste osebi ob vas pokazali, koliko vam pomeni.

Bik

V novo leto ste vstopili z nekaj neporavnanimi računi in nedorečenimi odnosi. Nikar ne izgubite entuziazma in še naprej negujte interakcije, ki v vaše življenje vnašajo svežino. Kajti trenutno stanje vam odgovarja, veseli ste, ker dobivate veliko pohval.

Čeprav niste najbolj naklonjeni presenečenjem, vas bo razveselila nepričakovana gesta device. Od 13. do 16. januarja se vam morda obeta potovanje v dvoje.

Biki v zvezi: ne glede na pozornost, ki vam jo namenja partner, ste nervozni in napeti. Zlasti v zadnji četrtini januarja boste kar iskali razloge za spore. Držite se malo nazaj. Kasneje si boste hvaležni.

Dvojček

Obeta se vam nova dimenzija na področju partnerstva in ljubezni. Počasi boste iz življenja odstranil vse, kar vas v njem moti. Preprosto čutite, da morate obrniti hrbet vsemu, kar vam ni všeč in vam stoji na poti do srečnega življenja. Pa naj gre za posameznike ali za skupine.

 

Zdi se vam pomembno, da ustvarite prostor za nove osebe. Žal to pomeni, da bodo na preizkušnji nekateri odnosi, tudi razmerja in zakoni, ki kaj lahko ne bodo obstali. Na daljši rok to ni slaba novica, pripravite pa se na pretrese, tudi solze in resne konflikte.

Rak

Naklonjenost določene osebne vas bo prijetno presenetila. Niste si je nadejali. Kaj nadejali, niti v sanjah niste pričakovali, da bo prav ta človek pokazal zanimanje za vas.

Tistim v zvezi ali zakonu se obeta flirt in napoveduje prepovedano ljubezen. Ne izgovarjajte se na to, da se ni bilo mogoče upreti. Res je, v razmerju boste na preizkušnji, ponovili boste lahko nekatere stare napake, napetost in spori bodo na višku 12. januarja. Pazite, da ne boste kasneje česa obžalovali.

Lev

Čeprav se nekatere zadeve odvijajo po pričakovanjih, ste zelo nervozni. A zvezde imajo za vas tolažbo: v razmerju ste prešli kritično fazo in ni razloga, da bi se nekoliko slabše obdobje ponovilo. Previdno v prijateljstvu, zlasti, če želite, da se nek odnos nadaljuje in poglobi.

 Za samske: morda je čas, da se pogovorite sami s seboj in dorečete, kaj bi sploh radi.

Devica

V začetku meseca se vam obeta lepo srečanje. Gre za nedosegljivo osebo, vsaj sprva boste mislili tako. Kajti motite se in sledilo bo zanimivo dogajanje, ki bo pripeljalo do prav tako zanimivega razpleta.

Device v zvezi ali zakonu boste hrepenele po miru, v katerem boste lahko razmislile o določeni, z odnosom povezani situaciji. V svoje življenje ste spustili ljudi, zaradi katerih sta s partnerjem oba nemirna in zato trpita, vajin odnos se bo, če ne boste ukrepali prav, močno ohladil.

Tehtnica

Tehtnice v razmerju ste izgubile zaupanje v partnerja, sprašujete se, če nimate morda previsokih zahtev in meril. Le odkrit pogovor lahko te dileme razreši.

Samskim tehtnicam se obeta sreča. Spoznale boste zanimivo osebo in to že v prvih dnevih januarja, delili si bosta ista zanimanja in interese, komunikacija med vama bo tekla spontano. Česa takšnega še niste doživeli, prav nič ne boste pomišljali, ali gre za pravo ljubezen ali ne. Preprosto vedeli boste, da je to to.

Škorpijon

Partner vam pripravlja lepo presenečenje in nekatera nesoglasja med vama, ki so se pojavljala, bodo izginila. Samskim škorpijonom se obeta srečanje, ki bo kaj lahko preraslo v novo simpatijo. 

Dovolj je bilo pretresov ne tem področju. Škorpijoni v zvezi, obvladujte svoje ljubosumje in posesivnost. To ne prinaša nič dobrega.

Pri samskih bo zanimanje zbudila oseba, s katero ste na isti valovni dolžini, tako da se obeta lepa zgodba. Bodite od vsega začetka iskreni in vse bo teklo tako, kot bi moralo.

Kozorog

Kozorogi v zvezi: pred vami je čas sprememb. Zdi se, kot bi končno odprli oči. Ponosni boste nase, partner vam bo vedno stal ob strani, to bo med vaju vneslo mir ter harmonijo.  

Samskim se na področju ljubezni sicer ne obeta nič pretresljivega, bodo pa na preizkušnji nekateri družinski in prijateljski odnosi. V miru premislite, kako naprej, kajti le tako boste lahko našli pravo pot v prihodnost.

Vodnar

Odpirate se svetu. Pripravljeni ste na nove zmenke in dogajanja. Res je, da ste utrujeni od vseh preteklih razočaranj, niste še pozabili na dvoličnost nekaterih, a naj vas slabe izkušnje ne odvrnejo od tega, da si ne bi dajali novih možnosti.

Vodnarji iz prve dekade se boste kaj lahko močno sprli z enim od članov družine, sporu pa se lahko tudi izognete tako, da pazite na izgovorjene besede.

Riba

Prijalo vam bo druženje s starimi prijatelji. Zato se potrudite in organizirajte srečanje. Samskim ribam se bo dogajalo, da bodo prijatelji skušali usmerjati vaše ljubezensko življenje.

Nič ne bo narobe, če jih boste poslušali, a na koncu vendarle ravnajte tako, kot vam narekuje srce. Tokrat upoštevajte le svoje mnenje in pojdite po svoji poti.

Ribe v zvezi: morda se vaš partner moti, a vseeno ga upoštevajte. Preteklo oporekanje in ugovarjanje ni ravno koristilo vajinemu odnosu.

Povzeto po portalu Astrologija.at

Preberite še: Horoskop: Te štiri astrološke znake v letu 2022 čaka velika sreča

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Zaradi te lastnosti, vas partner obožuje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)