Horoskop: 3 znaki, ki zlepa ne prosijo za pomoč

Medtem, ko se nekateri radi zanašajo na druge so tudi astrološki znaki, ki le redko zaprosijo za pomoč.

1.7.2022 ob 7:59 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 znaki, ki zlepa ne prosijo za pomoč

Nekateri pač nikoli ne prosijo drugih, naj jim pomagajo. Ne glede na to, v kakšni zagati se znajdejo, prepričani so, da jo lahko rešijo sami. Zato, ker so preponosni, da bi priznali, da bi jim prav prišla dodatna roka ali zato, ker nočejo nikogar obremenjevati s svojimi težavami.

Ljudje, ki se praviloma zanašajo le nase, so največkrat rojeni v določenih astroloških znakih. V katerih, izdaja 24sata.hr.

Devica

Kadar je v težavah prijatelj device, ta brez oklevanja priskoči na pomoč. Pa naj gre za ljubezenske, organizacijske, selitvene, poslovne ali katere koli druge zadeve. Devica bo svoje načrte spremenila samo zato, da bi lahko po najboljših močeh pomagala sočloveku.

Kdaj bi pomoč prav prišla njej, pa nikoli nihče ne bo izvedel. Kajti ona noče priznati, da se tudi njej v življenju kdaj zalomi. Pravi prijatelji device sicer iz njenega obnašanja razberejo, kdaj je v stiski, sama pa za nasvet ali konkretno pomoč ne bi prosila za nobeno ceno.

Vodnar

Tudi vodnar rad priskoči na pomoč. Najprej dodobra prouči situacijo, v kateri bi njegov doprinos k reševanju težav prišel prav, nato z veseljem deli izkušnje in znanje, ki marsikdaj pomagajo iz takšnih in drugačnih zagat.

Od njega lahko pričakujete dober nasvet, podporo in vso pomoč, ki jo lahko ponudi, sam pa zanjo nikoli ne bi prosil, saj je prepričan, da lahko vse, kar ga pesti, reši brez drugih.

Kadar se vodnar znajde v težavah, se umakne pred ostalimi, v samoti išče rešitve in le, če teh ne zmore najti sam, nekoga prosi, naj mu prisluhne in pomaga. A to je pri vodnarju res skrajni ukrep, katerega se posluži šele, ko mu že dodobra teče voda v grlo.

Riba

Čustvena in intuitivna riba težave drugih neredko doživlja kot svoje. Rojeni v tem znaku so za člane družine in prijatelje vselej dostopni za vsako obliko pomoči.

Kadar pa to potrebujejo sami, se zaprejo vase, kajti s svojimi težavami nočejo nikogar obremenjevati.

Ribe zlepa ne zaprosijo za pomoč, čeprav je več kot očitno, da jo potrebujejo. Na srečo pravi prijatelji to ugotovijo sami ter pomagajo tako, kot je, ko so bili v stiski, njim pomagal nekdo, ki je po astrološkem znamenju riba.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj družabnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ohranijo mirno kri


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)