Horoskop: to so znaki, ki so najbolj razdiralni in uničevalni (dva še posebej izstopata)

Biki svoje partnerje pogosto dušijo, medtem ko škorpijoni eksplodirajo navznoter.

24.2.2023 ob 6:15 | Foto: GettyImages | Avtor: N. B.

Horoskop: to so znaki, ki so najbolj razdiralni in uničevalni (dva še posebej izstopata)

Nekateri ljudje imajo razdiralen, uničevalen, razkrojevalen odnos do samega sebe. Samodestruktivnost izhaja iz nizkega samospoštovanja in pomanjkanja ljubezni do sebe. Nekateri ljudje so bolj, drugi manj samouničujoči, vsi pa imajo praviloma tak vzorec obnašanja tudi v odnosih in razmerjih. Najbolj samodestruktivno horoskopsko znamenje je škorpijon, sledi pa mu bik, poroča 24sata

Škorpijon

Od vseh znamenj zodiaka so škorpijoni tisti, ki imajo moč jedrske bombe, a včasih ne eksplodirajo navzven, temveč navznoter. V razmerju so ponavadi posesivni in ljubosumni, kar lahko odbije ljudi, čeprav so sicer zelo privlačni.

Bik

Biki so zelo strastni, vendar se lahko to pogosto kaže na napačne načine, kot so posesivnost in ljubosumje. Biki mnogokrat svoje partnerje preveč dušijo.

Dvojčki

Dvojčki na zunaj delujejo kot ljudje z veliko energije in strasti, vendar se v sebi borijo z negotovostjo, tesnobo in nezaupanjem. Delajte na sebi, da zmanjšate te samouničujoče občutke in preprečite, da bi negativno vplivali na vaše odnose.

Devica

Device se na začetku zveze dobro znajdejo, a sčasoma postanejo same sebi najhujši sovražnik. Velikokrat zabredejo v preveč razmišljanja in analiziranja, kar pa ne prinese nič dobrega.

Oven

Ovni so ljubimci, ki imajo vedno lepa čustva. Njihova slaba lastnost pa je, da jih hkrati vleče k nezvestobi in težko ostanejo zvesti eni osebi.

Tehtnica

Tehtnice v zvezi niso problematične, znane so po tem, da spretno vzdržujejo stabilno razmerje. Pri njih je problematično le to, da se trudijo ugoditi vsem, zato se lahko včasih izgubijo v svojih prioritetah.

Kozorog

Pripadniki tega znamenja so zgled stabilnosti v odnosu, saj mirno glavo ohranijo tudi, ko se znajdejo pred večjim problemom. Čeprav so zanesljivi in ​​zvesti, je njihova težava pesimizem.

Lev

Na prvo žogo delujejo kot idealni partnerji, a levi svojo prave barve razkrijejo šele pozneje. Mučita jih ponos in nečimrnost, ki lahko uničita zdrav odnos.

Rak

Raki so izjemno občutljivi in pogosto pokažejo resnična čustva, zato človek pri njih vedno dobro ve, pri čem je. Negativna lastnost mnogih rakov je dolgotrajna zamerljivost, saj prepirov ne morejo kar tako pozabiti.

Vodnar

Zaradi pomanjkanja čustev, tudi slabih, so vodnarji na nek način idealni in stabilni partnerji. So pametni in analitični, povezovanje na globlji ravni s partnerjem pa zanje predstavlja težavo.

Strelec

Strelci so v razmerju pogosto tako pozitivni in sproščeni, da se včasih ne zavedajo, kaj je zanje samouničujoče. Pomembno je, da ostanejo prizemljeni, da se ne oddaljijo od realnosti.

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so zelo uravnoteženi in znajo vzdrževati zdrav odnos. So pošteni, iskreno ljubijo in so le redko krivi za prekinitev zveze.

Preberite še: Horoskop: vsak znak ima svojo sorodno dušo, takšna je vaša

Morda vas zanima tudi: Horoskop: znaki, ki (čeprav so v zvezi) radi sanjarijo o drugih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)